Актрисата Мария Бакалова се закачи с почитателите си в социалните мрежи с питане дали знаят презимето ѝ. Тя задава гатанката със снимка, на която гушка хъски. Мария, която си живее в Лос Анжелис, пише: "Ако знаете второто ми име, ще свържете две и две".

Дали четириногият симпатяга е новият ѝ домашен любимец, не е ясно. Тъй като не е малко кученце, може и да го е осиновила по моден холивудски почин, или просто да е на приятел. Запознати веднага разплитат загадката и поздравяват татко ѝ Вълчо. Баща ѝ, който също има профил в Инстаграм ѝ пише: "Обичам те!". Други я наричат Танцуващата с вълци, а трети пишат коментари със сексуален подтекст.

Звездата от "Борат" споделя също че вече е в коледно настроение и започва да украсява дома си и да се зарежда с хубава енергия в синхрон душа и тяло, за което си пазарува подходяща козметика за домашни спа глезотии.

Снимка: Getty Images

Преди няколко дни тя беше сред вип гостите на събитието "Christian Louboutin and InStyle Dinner", в ресторанта на "San Vicente Bungalows" в Западен Холивуд. На масата, пълна актуални звезди, събрани от модното списание, Мария бе настанена до Брад Горески, стилист и телевизионна знаменитост. В някои медии коментираха, че роклята ѝ не е от "най-фотогеничните", но ѝ стои добре и все пак изборът на обувки "можеше са бъде по-впечатляващ".