Поп певицата Мария Илиева, която стана майка за първи път преди година и половина, показа супер форма на концерта във Варна, който е част от голямото ѝ турне.

Вижте снимки >>

Илиева, която винаги се е стремяла да поддържа добра форма, определено е успяла да се справи с излишните килограми, които съпътстват всяка бременност. Тя се появи в така модерните къси дънкови панталонки и изглеждаше неузнаваема спрямо изявите си на малкия екран в шоуто "Като две капки вода".

В препълнения Летен театър тя изправи на крака публиката, която пееше и аплодираше мощно изпълненията ѝ.

Мария покани свой фен на сцената до нея, за да му изпее любимата му песен. Този път жребият отреди победителят да бъде... Мария Илиева.

"Това е най-страхотното съвпадение! Винаги във Варнa ми се случват специални неща", сподели певицата.

Варненката излезе на сцената с двете си дъщери, а Мария направи момента още по-интимен, когато ги покани да седнат до нея. Самата тя също седна и с много чувство им посвети "Нека вали".

Влади Ампов - Графа се появи на екраните със специално видеообръщение към феновете, които толкова силно пяха "Крадена любов" и "Чуваш ли ме", че Мария беше убедена, че са се чули чак в София. Изненадващо на сцената излезе победителят в "Като две капки вода" Стефан Илчев. Двамата с Мария Илиева изпълниха в дует една от емблематичните ѝ балади "Сама".

След три биса и нестихващи аплодисменти, Мария Илиева се срещна за автографи и снимки с всички фенове. От специален мърчъндайз щанд публиката можеше да се сдобие с албуми и тениски на звездата.

С осем от най-добрите музиканти зад гърба си, с впечатляващи екрани и мултимедия, със специално изработени тоалети, дело на Вяра Лазарова (FEDE), Мария Илиева даде най-доброто от себе си в Пловдив, Бургас и Варна. Грандиозният финал на турнето ще е в София, Зала 1 на НДК, на 22-ри октомври.