Херцогинята на Съсекс и херцогинята на Кембридж се появиха в светлината на любящи майки, когато отидоха да подкрепят съпрузите си - принц Хари и принц Уилям, в мач по поло.

Вижте снимки >>

Семействата се появиха в пълен състав, за да участват в Кралския благотворителен ден по поло в клуб Билингбеър в Бъркшир.

37-годишната Кейт се появи в чудесно настроение и се суетеше около децата. Тя бе избрала приятна рокля в розовата гама с широк падащ ръкав и вталена кройка. Тоалетът бе съчетан с шикозни еспадрили на платформа и малка червена чантичка с дълга дръжка.

Грижовната майка бе подготвила домашна храна в кутийки за децата. Принц Джордж и Шарлот си поиграха с футболна топка, докато малкият им брат принц Луи обикаляше с тържествена стъпка и се закачаше с братовчед си Арчи. Децата носеха удобни ежедневни дрешки и се катереха из семейния автомобил.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Меган бе с широка ежедневна рокля в милитъри зелено, която по никакъв начин не подчертаваше фигурата ѝ. В прегръдките си херцогинята държеше двумесечния Арчи, който бе само по бяло лятно боди.

Embed from Getty Images

В крайна сметка отборът на принц Уилям със сини фланелки излезе победител и грабна огромната купа.