Съществуват редица причини, поради които всяко дете очаква с нетърпение своя рожден ден, но навярно най-значимата сред тях са подаръците, които неизменно ще получи на своя празник. Разбира се, в повечето случаи те са играчките, за които е мечтало. Но с хода на времето нещата се променят... Стойността на предметите започва постепенно започва да намалява, правопропорционално с нарастването на неговата възраст, докато в крайна сметка не дойде мигът, в който осъзнава, че те са напълно незначителни, защото най-съществените дарове в живота просто няма как да бъдат подвързани с панделка. Ето защо на днешния ден, през който е юбиляр, единственото нещо, което Милко Калайджиев си пожелава, е здраве - както за него, така и за онези, заемащи специално място в сърцето му.

Макар за мнозина действително да е трудно за вярване, изпълнителят на "Я елате пиленца при батко" навършва 70 години, които смята да отбележи с голямо тържество в Пловдив, където живеят двамата му сина - близнаците Алекс и Антонио. Всъщност празненството първоначално ще започне в родния му Свиленград, където певецът ще вдигне първите наздравици в компанията на най-близките си. Събирането ще се състои в заведението, на което е собственик, като по-късно ще се качи в автомобила си, поемайки към Града под тепетата заедно със съпругата си Маргарита, за да сподели хубавия повод с цялото си семейство.

Пред родни медии бившият участник в предаването за имитации "Като две капки вода" сподели, че планира да живее поне до 100 години. За всички, които в момента вдигат вежди в израз на съмнение, мислейки си, че намеренията му не са нищо повече от копнеж, бързаме да уточним, че неговата баба прекара на този свят точно 103 г. Именно тя го е научила, че с ядовете идват болестите. Поради тази причина мъжът с най-известния мустак у нас отдавна се е научил да не обръща внимание на проблемите, а вместо това да търси решение за тях.

Снимка: bulFoto

Сам признава, че пороците са му непознати, понеже страни от алкохолните напитки и тютюневите изделия като дявол от тамян. Освен това се опитва да води дните си в спокойствие, неподвластно на грижите, които често обичат изненадващо да изскачат по пътя на човек. Сред любимите му занимания е плаването в язовир, на което често се отдава, било то с водно колело или лодка, каквито притежава.

Макар професията му често да го поставя в центъра на шумни празненства, Милко признава, че все още не може да привикне към тях, когато те са организирани в негова чест. Въпреки това днес си е обещал, че няма да весели околните, а ще се забавлява. Съвсем естествено, още от сутринта телефонът му е прегрял до червено, получавайки безброй обаждания и съобщения от неговите приятели и почитатели, свързали се с него, за да му честитят рождения ден и да му пожелаят всичко най-хубаво. Калайджиев споделя, че вниманието им го прави щастлив.

Тази година откривателят на звезди като Преслава, Галена, Анелия и др. изкара на музикалния пазар две песни - "Колкото и да ми правиш рани" и "Мъжки грях", която е най-новото му парче.

Снимка: bulFoto