Златка Райкова и Благой Георгиев отговориха на критиците. В съвместно интервю пред Нова тв двамата коментираха критични изказвания от страна на някой от най-близките си доскоро хора.

Вижте снимки на двойката >>

"Още с влизането ни в къщата на Big Brother: Most Wanted бяхме подготвени за подобен бум. Очаквахме тези нападки. Ние сме от хората, които не се интересуват толкова от коментарите на околните. Времето ще покаже дали любовта ни е истинска", каза Златка Райкова. Според половинката й Благой много хора им завиждат.

"Хора, които не са щастливи в живота, се обръщат срещу нас. Те се дразнят, че сме щастливи и биха се зарадвали на нашата любов", каза още Златка Райкова. Двамата споделят още, че всъщност след излизането от къщата не са гледали епизодите от предаването.

Тя коментира и изказванията на бившият й приятел Георги Валентинов. "Ако един човек е благодарен, че се е отървал от мен, то той няма да дава подобни интервюта. Грешката ми е, че не се разделих с него година по-рано. Изпитвах уважение и съжаление към него. Въпреки че съм казвала многократно, че не искам да ми предлага брак той прецени да го направи в национален ефир. Това си е лично негово решение. Съжалявам, че трябваше да кажа "Да". Тази страница е затворена за мен", сподели Златка Райкова.

Благой Георгиев заяви, че е завел дела срещу всички сайтове и вестници, които са се опитали да опетнят името им. Сред критиците обаче е и президентът на Славия Венцеслав Стефанов, шеф на Георгиев във футболния клуб Славия.

"Познавам този човек вече близо 20 години и винаги съм се отнасял към него с уважение. Благодарение на него за съм станал това, което съм. Не мога да повярвам, че човек, който е спечелил пари от мен, говори по този начин. Той е казвал, че нямам талант", каза още Благой.

Най-коментираната двойка в България се зарече, че дори всички да ги мразят, те ще се обичат.