Анжела Ермакова и дъщеря ѝ Анна, която е незаконна дъщеря на Борис Бекер, бяха неустоими на ревю в Палма, Испания.

Вижте снимки на Анжела и Анна >>

Двете моделки заложиха на еднакви подобни яркочервени рокли от една и съща лъскава маерия, но с различни детайли. Анжела бе с дълбоко деколте и презрамки през тила, а отпред се виждаше огромна червена роза, изработена от сатенирания плат.

Роклята на Анна бе без презрамки, а отзад от гърба ѝ се спускаше дълга част, наподобяваща шлейф. Моделът съчета роклята с голяма диамантена огърлица, а забележителната ѝ ситнокъдрава рижа коса бе оставена да пада свободно.

Embed from Getty Images

Анна се ражда след като майка ѝ и Борис Бекер прекарват една-единствена нощ заедно в Лондон. Макар първоначално да се твърди, че двамата са правили секс в помещението за метлите в популярно заведение, по-късно Борис каза, че са били на стълбище.

След като историята става публично достояние, тя допринесе за разпадането на първия брак на Бекер с германската красавица Барбара Фелтус.

Бекер има двама синове от брака си Барбара - 22-годишния Ноа и 18-годишния Елиас. Той има и 5-годишен син Амадеус от бившата си съпруга Лили, с която в последните стадии от финализирането на развода им след раздялата им през 2018 г.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images