На 11 юни, ако беше жив, Чочо Попйорданов щеше да навърши 56 години. Обичаният от хиляди актьор обаче остана на 48.

Въпреки че изминаха 7 години от нелепата кончина на Чочо, приятелите му не са го забравили. Един от тях - Ники Кънчев, отбеляза рождения ден на актьора, като публикува снимка в личния си профил в Инстаграм с неговата дъщеря Екатерина.

"Да гушнеш прекрасната Катерина, дъщерята на Чочо Попйорданов! Чочката днес на 56! Честит рожден ден, братле, където и да си! Пийте по едно за него!", написа Кънчев.

Момиченцето, което носи името на майката на Чочо, познава баща си само от снимките и филмите му. Тя бе осиновена от актьора и неговата съпруга Даниела малко преди смъртта на Чочо. Всичките му приятели обаче твърдят, че детето много прилича на него.

"Това е едно фантастично дете, което има физическа прилика с Чочо, което потвърждава моята теория, че абсолютно нищо в света не се случва случайно. Има някаква Божествена промисъл във всичко това и един ден ще разберем каква!...", сподели преди време бившата съпруга на Попйорданов - Хилда Казасян.

Актьорът почина в "Пирогов", около 6 часа сутринта на Великден, 5 май 2013 година, вследствие на черепно-мозъчна травма с недостатъчност на мозъчния ствол, причинена при падане от 2 метра височина, близо до гроба на наскоро починалата му майка.