12-годишната българка Вивиан Милкова играе в холивудски филм заедно с Антонио Бандерас. Лентата се казва The Enforcer, а режисьор е Ричард Хюз. Снимките са били миналия месец в Солун, а Вивиан е получила ролята без кастинг, съобщава "24 часа".

Екипът търсел на местна почва млада актриса, която да владее американски английски, но ударили на камък. Попаднали на видеопредставяне на българката и директно я поканили за ролята.

Това е втори голям успех за Вивиан. В началото на годината тя получи главната роля в лента в Испания, за която там се бяха явили 417 деца. Тогава от екипа, с който работи, коментират, че е родена да бъде звезда. Очевидно тепърва ще чуваме много за нея, защото след снимките за холивудската продукция The Enforcer талантливата чаровница получава големи похвали и от Антонио Бандерас, който ѝ казва: "Чака те голямо бъдеще, повярвай ми!".

Вивиан е публикувала и снимка от "снимачен ден на "The Enforcer", режисиран от невероятния Ричард Хюз".

View this post on Instagram

A post shared by ✰ Vivian Milkova ✰ (@vivianmilkova)

Вивиан е с разностранни таланти. Свири на пиано, покрай родителите си се занимава активно със спорт. Баща ѝ Валентин Милков е със стотици медали от национални и международни шампионати по плуване, а майка ѝ Вили Андреева е с многобройни отличия като състезател по тенис на маса.