Откакто връзката му с поп певицата Дара приключи, Константин Трендафилов, известен повече като Папи Ханс, пази личния си живот ревностно. Изпълнителят на "Мама каза" досега не е издал официално дали има промяна в статуса му "необвързан" и държи личните си взаимоотношения забулени в тайна.

Вижте кадъра >>

Преди броени часове, по закачлив начин, той реши да отговори на въпроса дали сърцето му е свободно. Певецът качи като история в официалната си Инстаграм страница снимка, която сам е заснел.

"Днешната ми фото гордост (и ново гадже)", шеговито е написал към кадъра, който разкрива сива дългокосместа котка.

Слабостта на Константин към четириногите не е тайна. В социалната мрежа той неведнъж е качвал изображения на домашните си любимци, които нарича "котешка фамилия". Едно от последните попълнения към нея, участникът в "VIP Brother" приветства в края на месец август т.г. Тогава той пусна фотография на малко бяло коте с оранжеви шарки и сини очи, което кръсти Стефчо, вероятно на един от най-близките си приятели от Къщата на риалити предаването - любимият на тв водещата Гала.

Очевидно със сегашната си публикация авторът на "Затворисърце" иска да покаже на всички, че все още няма половинка до себе си.