Благотворителното комедийно шоу "Stand up for Sisterhood" ще събере на 22 септември от 20:00 часа пет популярни, смели и изключително забавни жени, които ще разкажат откровено за своите неуспехи и нефотогенични моменти на Sofia Summer Fest. Дългоочакваното събитие е режисирано от Стоян Радев и е по инициатива на Answear България.

В Деня на независимостта пред публиката ще застанат певицата и тв водеща Алекс Раева, съоснователката на платформата "Майко мила" Красимира Хаджииванова, управляващият партньор на Trastena Wines и създателка на "Три жени на микрофона" Оля Малинова. Към тях ще се присъединят основателката и собственик на "Пощенска кутия за приказки" Гери Турийска и социологът, автор и модел Пам Велидис.

Красимира Хаджииванова

Снимка: PR

Всички те са успели и щастливи жени. Но как са стигнали дотук? Отказвали ли са се? Кога не са се справяли и какво са научили от провалите си? През смях и сълзи Алекс, Красимира, Оля, Гери и Пам ще си припомнят предизвикателствата, които са ги превърнали в непримирими и независими жени с чувство за хумор и собствено мнение.

Гери Турийска

Снимка: PR

"Провалил си се само тогава, когато останеш залепен до падението си, без да успееш да се видиш отстрани, без да си направиш анализ и без да си научиш уроците. Въпрос на избор е дали ще приемеш провала като изтласкваща сила или като нещо, което ще те смачка", казва Алекс Раева, която освен изключителен глас, притежава забележителен комедиен талант и самоирония. "Ние, жените, можем да се подкрепяме, да не се съдим, да бъдем добри една с друга и да не спираме да вярваме, че всяка от нас минава през изключителни трудности и последното, от което има нужда е, друга жена и да ѝ каже: "Всичко е въпрос на организация!", добавя Оля Малинова.

Оля Малинова

Снимка: PR

Интересът към събитието е огромен, а билетите за шоуто бяха разпродадени за броени дни. Приходите от тях, както и част от приходите от колекцията Girl Power на answear.LAB, ще бъдат дарени на каузата "Оле Мале" и "Български фонд за жените". Със събраните средства ще бъдат подкрепени повече българки, които искат да се развиват, да учат, да работят и да преследват мечтите си.

Пам Велидис

Снимка: PR

Събитието ще бъде осъществено с намален капацитет и при спазване на всички противоепидемични мерки на открито. Билетите гарантират седящи места с осигурено разстояние по наредба от Министерство на здравеопазването.

Снимка: PR