Феновете, присъствали на проява на Питър Андре в Саутхамптън през уикенда, са били информирани предварително да не докосват певеца и да не си правят селфита с него заради притесненията му от новия коронавирус.

Вижте снимки на Питър Андре >>

Предупредителните надписи, призоваващи почитателите да избягват "всякакъв физически контакт" с изпълнителя с оглед на скорошното разпространение на вируса, са предизвикали негодувание сред "засегнатите", въпреки поднесените извинения за причиненото неудобство, пише в. "Дейли стар", цитиран от БТА.

"За кого се мисли той. Дори кралицата не е отправяла подобни искания", възмущава се гневна фенка.

Питър Андре миналия месец сподели, че много се тревожи съпругата му Емили, която е лекар, да не се зарази с коронавируса. Въпреки това певецът не скри, че се гордее с работата на жена си.

Преди броени часове обаче самият Андре публикува пост в своя Инстаграм профил, показвайки снимка статията, в която се разказва за случая. Ето какво коментира той:

"Това трябва да е жестоко объркване, тъй като аз прегърнах всички, с които се срещнах. Хората ми споделиха, че им е било казано да не ме докосват и е имало знаци, предупреждаващи за това. Но аз мислех, че се шегуват. Чудесно! Сега официално съм "дива" без да бъда такава. Ако трябва да съм сериозен обаче - не ме докосвайте!"

Постът на певеца е придружен от смеещ се със сълзи емотикон.