Певицата Били Айлиш, която е много потайна за личния си живот, разказва за връзката си с рапъра 7:amp  в биографичния филм за нея, съобщи в. "Mail On Sunday", макар двамата вече са се разделили.

В началото на документалния филм "Billie Eilish: The World's a Little Blurry" Били Айлиш казва на певеца, когото нарича Кю, че го обича, но към края обяснява, че са се разделили, защото трудно поддържали връзка от разстояние заради турнето ѝ, а и не се стремели към еднакви неща.

"Не бях щастлива. Не исках същите неща, които той искаше и не мисля, че беше честно за него. Не мисля, че трябва да поддържаш връзка, в която страшно се вълнуваш за нещо, а на другия не му пука за това", доверява изпълнителката на "Bad Guy".

Тя казва също, че още обича рапъра, чието рождено име е Брандън Адамс, и не го е заменила с друг.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Филмът за музикалната сензация показва живота ѝ, дома ѝ, концертите ѝ, творческия  ѝ процес, справянето със синдрома на Турет, стаята на брат ѝ, където двамата пишат и записват песни и дори дневника ѝ в годината, когато се превръща в звезда.

Били Айлиш с брат си Финиъс О'Конъл

Снимка: Getty Images

Били Айлиш става известна с песента "Ocean Eyes" през 2015 г., когато е едва 13-годишна, припомня БТА. Четири години по-късно албумът ѝ "When We All Fall Asleep, Where We Go?" дебютира на първо място в класацията Billboard 200. Миналата година тя спечели с него пет награди "Грами".