Не би било британско спортно събитие без физиономии на младите кралски особи. Най-големият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън се появи изненадващо на финала на "Уимбълдън" в неделя, седмици след като малкият му брат, принц Луи, стана популярен с щурите си изражения по време на юбилея на кралицата.

8-годишният кралски син се присъедини към родителите си в кралската ложа по време на мъжкия финал и беше забелязан да прави забавни физиономии по време на мача. Облечен в син костюм, принц Джордж седеше между херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Embed from Getty Images

В един момент младежът беше заснет да си бърка в носа, а след това да се почесва по лицето.

Междувременно 40-годишната Кейт изглеждаше зашеметяващо с тъмно синя рокля на точки, която допълни със сребърни бижута и бели обувки. 40-годишният принц Уилям изглеждаше също толкова елегантно в кафяво сако върху светлосиня риза с копчета. Той допълни визията с тъмносини панталони и слънчеви очила.

Embed from Getty Images

Появата на Джордж напомня за първото участие на Уилям на Уимбълдън през 1991 г., когато той присъства на финала при жените заедно с покойната си майка принцеса Даяна.

Младият кралски син наскоро стана свидетел на дивото поведение на 4-годишния си брат по време на юбилейното платинено тържество на кралица Елизабет II миналия месец. Джордж беше видян да се смее и да закрива очите си с ръце, докато Луис вдигаше ръце във въздуха и правеше два знака за мир с пръстите си.

Най-голямото дете на Уилям и Кейт погледна към баща си, който също изглеждаше развеселен, докато Луис се шегуваше. Докато Джордж изглежда се забавляваше от лудориите на Луис, сестра им, принцеса Шарлот, се зае да се опита да накара по-малкия си брат да се държи както трябва. 7-годишната Шарлот беше забелязана да се кара на Луис.

Embed from Getty Images