Принц Хари лъхал на алкохол и цигари с всяка пора от тялото си по време на интервю, разкрива журналистката Кейти Курик в своя автобиографична книга. Британската авторка, която е била тв водеща, разказва, че тогава внукът на кралица Елизабет Втора бил в "дивата си фаза", съобщава "Стандарт".

Курик разказа за своя среща с аристократа в Бразилия през 2012 г., когато той се явил в неособено адекватно състояние.

Отдавна се знае, че малкият син на принц Чарлз и лейди Даяна имаше влечение към наркотиците. Преди време той призна, че така е опитал да се справи с мъката след смъртта на майка си. Хари наскоро сподели в документален филм, че е изпивал огромни количества алкохол на ден. Той говори и за всичките си психични проблеми, както и за травмата, която загубата на майка му му е нанесла.

"Бях готов да пия, да приемам наркотици, да извършвам неща, които да ме карат да чувствам по-малко напрегнат. Отне ми време да осъзная, че пия, за да прикрия чувствата си", споделя принц Хари.

Принц Чарлз изпраща сина си в клиника, когато е едва на 17 години, след като го хваща да пуши трева. От Двореца по-късно потвърдиха, че "Хари е опитвал и други наркотици, но не е зависим".

В автобиографичната си книга Кейти Курик разкрива подробности и за срещата си със скандалния принц Андрю. И за него водещата се изказва не особено ласкаво.

Снимка: Getty Images