Жасмин Ленард, английска риалити звезда, започнала кариерата си преди 10 години като модел, разказа за връзката си с Кристиано Роналдо на фона на обвиненията в изнасилване, които му бяха отправени от Катрин Майорга.

Вижте снимки на Ленард >>

Жасмин се запознала с Роналдо през 2008 година в Лос Анджелис, когато той бил 22-годишен. Той бил обкръжен от многобройна свита от помощници, тъй като заради травма се придвижвал с патерици.

Видели се в нощен клуб, а хора от свитата на Роналдо дошли при Ленард, откровено намеквайки за секс с Роналдо, на което тя отговорила, че ще даде телефонния си номер само, ако лично той го поиска. Роналдо това и направил.

Жасмин веднага го поканила на купон и цялата компания отишла в луксозен хотел в Бевърли Хилс. По-късно тя предложила на Роналдо да отидат в нейното жилище и той се съгласил. Там португалецът без много церемонии се съблякъл. Тогава тя го видяла чисто гол и твърди в интервюто си за The Sun, цитирано от БНР, че и днес не може да си спомня за това, без да ѝ е смешно.

Жасмин Ленард споделя, че и двамата били възбудени и тя си казала - какво пък, да опитаме. По-късно Роналдо ѝ се обадил да ѝ иска телефонния номер на Ирина Шейк, но тя го посъветвала да се обади на агента на рускинята.

"Личните срещи с Роналдо според мен за повечето жени са катастрофа. Чувала съм, че много често той губи самообладание и отива да спи в съседната стая", разказва още Жасмин Ленард.