Младите звезди на музиката Шон Мендес и Камила Кабело са се разделили след продължила две години връзка. По повод раздялата 24-годишната Кабело и 23-годишният Мендес са публикували съвместно съобщение в социалните мрежи.

"Здравейте, приятели, решихме да прекратим романтичните си отношения, но чисто човешката ни обич един към друг все още е силна. Започнахме връзката си като най-добри приятели и ще си останем такива. Благодарим на всички за подкрепата", пишат изпълнителите.

Вижте снимки на Шон и Камила >>

Двамата се запознаха и станаха приятели през 2014 г. по време на съвместни концерти на Мендес и групата " Fifth Harmony", на която беше член Кабело. През 2015 г. те записаха дуетното парче "I Know What You Did Last Summer". Романсът им започна през лятото на 2019 г., след като заснеха съвместно видео за хита "Senorita".

Шон Мендес и Камила Кабело вероятно ще изненадат мнозина с вестта, че вече не са двойка, тъй като изглеждаха неразделни, пише БТА. Те дори прекараха заедно изолацията заради коронавирусната пандемия и за последно бяха видени на скорошно парти по случай празника Хелоуин.

Снимка: Getty Images