След като за Хелоуин се превъплъти в най-емблематичния образ на Джулия Робъртс - Вивиан Уорд от "Хубава жена", сега Светлана Гущерова се докара като амазонка... Или поне на това мнение е нейният близък приятел Азис.

Вижте кадъра >>

Преди часове плеймейтката качи в официалната си Инстаграм страница снимка, на която позира до арт инсталации във формата на животни. Кадърът е заснет на открито и на него тя е облечена в сет от две части - изрязан топ с дълбоко V-образно деколте и къса пола-панталон, държейки се за конструкция във вид на кон, а върху тревата стъпва с боси нозе.

"Да бъдеш щастлив никога не излиза от мода", гласи посланието към кадъра, което всъщност е цитат на модната дизайнерка Лили Пулицър, която през 2013 г. почина на 81 г.

Изображението към момента е събрало хиляди харесвания, а под него се редят множество комплименти от страна на последователите ѝ в социалната мрежа. Нейният съпруг Християн Гущеров скромно постави сърце към фотографията, на което половинката му отвърна със същото.

Попфолк изпълнителят Азис, обаче, бе по-креативен в коментара си и най-вероятно заради обема на прическата ѝ я сравни с амазонка.

"Амазонката ми тя", написа той, добавяйки към думите си влюбен емотикон и сърце.

Брюнетката закачливо му отговори, че косата ѝ е "топ".