Репортерката Василена Гръбчева разказа, че е срещнала любовта в лицето на неврохирурга д-р Асен Цеков, когато отишла да прави репортаж за негова благотворителна инициатива.

Вижте снимки на Василена >>

Бившата приятелка на Антон Хекимян сподели в ефира на Nova, че се запознала с новия си приятел по време на работа. Василена отразява благотворителната инициатива на носителя на приза "Млад лекар на годината" на Български лекарски съюз, който освен това е и моторист. Идеята на д-р Цеков е свързана с домовете за деца, лишени от родителски грижи, които той заедно със своите сподвижници от мотоклуба посещават, за да се забавляват заедно с децата и да помагат с каквото могат.

"Аз отидох да направя материал за тази благотворителна кауза и срещнах това момче на една бензиностанция", разказа Гръбчева и допълни: "Две седмици по-късно вече живеехме заедно. Той твърди, че още като ме видял на бензиностанцията, вече бил сигурен, че аз съм неговата жена. Много странно, не ми се е случвало досега нещо подобно и не съм вярвала, че ще ми се случи."

Василена разказа, че преди е смятала работата си за много натоварваща, но откакто е с него, се успокоява, че той спасява животи и нейната не е чак толкова стресираща.