На 4 юли тази година Виктория и Дейвид Бекъм празнуват 20 години от сватбата си. те се женят на 4 юли 1999 г. и оттогава са доказали, че са една от най-симпатичните и стабилни двойки сред знаменитостите.

Вижте снимки >>

Преди време Виктория бе казала, че ще отбележат годишнината си само със скромно празненство с децата им.

"Дейвид е такъв чудесен съпруг, толкова добър баща и най-невероятният бизнес партньор, за когото можеш да си мечтаеш. Подкрепя ме във всичко, което правя", казва бившата спайска и настояща дизайнерка.

Виктория и Дейвид имат четири деца - Бруклин на 20 години, Ромео - на 16, Круз - на 14 и Харпър- на 7, както и живот, изпълнен с много любов и специални моменти. Затова никак не е странно, че Бекъмови са сред най-обичаните звездни двойки. Но какво всъщност прави връзката им толкова силна и къде се крие тайната на успешния им брак?

Те си подхождат перфектно

Във всяко едно отношение. Месец преди сватбата си, двамата се появяват на модно събитие, облечени в кожени дрехи. После споделят, че и до ден днешен гледат снимката и се смеят на това, но истината е, че още тогава става ясно колко много си подхождат и се разбират.

Официален Instagram профил

Виктория има 14 годежни пръстена

Когато Дейвид ѝ прави предложение за брак през 1998 г., Виктория получава 14 годежни пръстена. Първият ѝ пръстен е с диамант с форма "Маркиз", който струва 85 000 долара. През 2003 г. го променя със смарагд, а през следващата година, отбелязвайки 30-я си рожден ден, прибавя и розов диамант към колекцията си.

Виктория притежава още няколко много скъпи пръстени - с рубин, с жълти диаманти, със син сапфир и един със сив лунен камък.

Дейвид и Виктория Бекъм

Snapchat

Те са страхотно семейство

Изобщо не е изненадващо, че Виктория и Дейвид са създали и възпитали четири невероятни и много фотогенични деца. Те позират като семейство за британския Vogue миналата година и резултатът е повече от хубав. Към един от постовете, които Виктория споделя към тези снимки, пише:

"Благодаря ти, Дейвид, за цялата подкрепа за моите мечти и за моя бизнес през последните 10 години. Обичам те."

Имат татуировки, които са посветили един на друг

Не малка част от общо 50-те татуировки, които Дейвид Бекъм има по тялото си, са посветени на жена му. Името ѝ е нарисувана върху тялото му на различни езици. И числото 99 на пръста му. То идва от 1999 г., в която се женят с Виктория и се ражда синът им Бруклин.

И двамата имат татуировки на иврит, които гласят "Аз съм на моя любим и любимият ми е мой".

Влюбват се от пръв поглед

В издание на британския Vogue от 2016 г. Виктория пише писмо до 18-годишното си аз, в което описва как са се случили нещата между тях с Дейвид.

"Да, съществува любов от пръв поглед. Ще я срещен в стаята за почивка на Манчестър Юнайтед, макар че ще си малко пийнала, така че подробностите ти убягват. Докато останалите футболисти седят на бара и пият с приятели, ще видиш Дейвид да стои настрани със семейството си. (Тогава той дори не е в титулярния отбор - ти си по-известна от него.) И има толкова хубава усмивка.

Ти също си близо до семейството си и си мислиш колко подобна до него те усеща той. Той ще поиска номера ти. (И все още пази онзи самолетен билет от Лондон до Манчестър, на който си му го написала.)"

Дейвид и Виктория Бекъм

Getty Images/Guliver Photos

Дейвид винаги подкрепя жена си

Винаги, когато може, е на първия ред на нейните модни ревюта. Поства окуражителни статуси за нейната роля на дизайнер в социалните мрежи, показвайки колко много се гордеят той и децата с постиженията на Виктория като дизайнер.

Успешни във всички области

Освен очевидната любов, която двамата споделят един към друг и четирите деца, които отглеждат заедно, Виктория и Дейвид са изключително успешни и в техните кариери. През март Mirror съобщи, че общото им богатство възлиза на над един милиард долара. Доходите от всичко, свързано с кариерата му на футболист, носят на Дейвид над 200 милиона долара, а модните компании на Виктория ѝ носят около 125 милиона долара. Останалите им пари са от приходите от песни на Spice Girls, недвижимите им имоти и компанията за уиски на Дейвид Бекъм.