Актрисата Бела Торн, която познавахме като звезда от филмите на Дисни, вече премина на съвсем друго ниво, след като пусна първия си филм в Pornhub и дори спечели награда за него.

Вижте снимки на Бела >>

Лентата се казва "Her & Him" и се разказва за нервен и странен младеж на около 20 и няколко години, който се натъква на смс в телефона на приятелката си и прекъсват ежедневния си сутрешен ритъм, за да се впуснат в необуздан сексуален акт в стил BDSM.

Филмът бил представен на фестивал в Германия миналия месец, а в петък вечер Бела Торн грабна и наградата на Pornhub за режисьорския си дебют.

По-рано тази година 22-годишната Бела сподели във видео, че първоначалният ѝ замисъл бил това да бъде "Коледен филм на ужасите", но после решила да го направи по-скоро като порнографкса история, "вдъхновена от Ромео и Жулиета".

Част от саундтрака на филма включва музика на бившия приятел на Торн - рапъра Mod Sun.

Преди време звездата обяви, че е пан сексуална. После пусна снимки в Инстаграм профила си, на които е в леглото с жена.

Относно филма си тя споделя:

"Процесът на снимане беше много интересен, защото имахме реален полов акт пред камерата, а никога не бях снимала такива сцени преди това. А и беше първият ми филм. Чудесно е, че има толкова много секс в първия филм, който режисирам."