Актьорът Зак Ефрон се е разделил с приятелката си Ванеса Валадарес след продължила едва няколко месеца връзка, пише в. "Тhe Sun".

Двамата се запознаха по-рано през годината и бяха засичани заедно няколко пъти през последните пет месеца по време на пребиваването на 33-годишния актьор в Австралия. Зак дори нае апартамент в близост до плажа в Байрън Бей, който до септември е обитавал с Ванеса, предава БТА. Решен да остане по-дълго време в страната, актьорът е обмислял идеята да купи къща. Двамата с приятелката му дори са разгледали няколко имота.

Вижте снимки на Ванеса >>

Сега неназовани източници, цитирани от британския таблоид, разкриват, че "съдбата не е била благосклонна към Зак Ефрон и Ванеса Валадарес и те са поели по отделни пътища в живота".

Ефрон наскоро се е преместил от Байрън Бей в Аделаида, за да снима новия си филм "Злато". Поставен под карантина, актьорът не е могъл да пътува, за да се вижда с Ванеса. Това вероятно се е отразило върху отношенията им и връзката им се е оказала просто един "ваканционен романс".