Златното момиче Християна Тодорова наскоро се похвали с нова фигура, успявайки да свали повече от десет килограма от теглото си. А преди ден красивата бивша гимнастичка показа и тайната, която ѝ помага да постигне отново перфектната си форма. И тя е... Пилатес.

"Методът Пилатес те учи как да контролираш тялото си, вместо то да му бъдеш роб", пише Християна до снимката, която е споделила в своя Инстаграм профил.

На кадъра Християна, която се вижда, че е в перфектна физическа форма, е изпънала крак високо над главата си, което за гимнастичка от нейния ранг едва ли е огромно предизвикателство.

Явно Хриси разчита именно на популярната система от упражнения, за да вае фигурата си. В нейно телевизионно интервю миналата седмица тя сподели, че вече е успяла да свали цели 13 килограма. След като прекрати кариерата си като гимнастичка, Християна разкри, че дълго време не е успявала да поддържа най-добрата си форма. Отслабването ѝ обаче не се дължи на диети. Хриси казва, че не разчита вече на чудодейни режими за бързо отслабване, тъй като се е наситила на такива по време на спортната си кариера. Тя обясни промяната с движение и най-вече с факта, че на тялото ѝ му е трябвало известно време, за да влезе в нормален режим и да започне да функционира нормално.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tangollita (@hristiana.todorova)

В съчетание с Пилатес бившата гимнастичка е успяла да постигне страхотна форма. А най-важното е, че се чувства добре в тялото си.

Вече повече от година Християна е щастливо обвързана с тенисиста Димитър Кузманов.