Актьорът от "Здрач" Грегъри Тайри Бойс и неговата приятелка са открити мъртви в дома му в Лас Вегас. Телата на 30-годишния актьор и 27-годишната Натали Адеподжу са намерени на 13 май от братовчед на Бойс. Причината за смъртта им не е оповестена досега.

"Ние, като семейство на Грегъри Бойс сме много натъжени от загубата. Той беше баща, син, внук, брат, чичо и приятел. Той беше светлината на целия ни живот и ние сме много натъжени от неговата смърт. Той беше много уважаван и отговорен човек. Винаги поставяше другите на първо място.", се казва в изявление на семейството на актьора.

Версиите за смъртта по световните медии са различни. Според сайта TMZ, в дома на звездата е намерено "прахообразно вещество", но това не е потвърдено от властите в Лас Вегас. До момента липсва официална информация за причината на смъртта на актьора и приятелката му, чакат се резултатите от назначените съдебно-медицински експертизи и от аутопсиите.

Снимка: Instagram

Бойс беше най-известен с ролята си на Тайлър Кроули в "Здрач", един от приятелите на Бела Суон (Кристен Стюарт). На рождения си ден през декември м.г., актьорът написа в Инстаграм:

"Никога не съм вярвал, че ще доживея 30-ия си рожден ден. През годините съм правил много грешки по пътя си, но днес е един от онези дни, в които мисля само за страхотните моменти."

В последния си пост от миналата седмица Грегъри Бойс пък изказва любовта си към приятелката си в Деня на майката в САЩ, като пише: "Честит ден на майката отново на дясната ми ръка, моята кралица! Обичам те."

Двойката оставя след себе си 10-годишната дъщеря на Бойс - Алая, и сина на Адеподжу - Еджипт.