Бившата порнозвезда, превърнала се в актриса, Клоуи Чери развива хранително разстройство на 18 години, когато човек от индустрията с X-rated филми ѝ казва, че е "дебела".

"Той каза: "Всички казват, че си дебела, а най-бързият начин да отслабнеш е като не ядеш", каза тя в подкаста "Call Her Daddy" в сряда. Звездата от "Еуфория" каза, че коментарът е довел до хранителното ѝ разстройство, защото по това време е била едва тийнейджърка.

"Той ми го каза, когато бях на 18 години, и това беше толкова странно, защото никой през целия ми живот не беше казвал, че съм дебела, а после това се превърна в мания", призна 24-годишната Чери.

Чери започва строга диета и се ограничава до 200 калории на ден. Тя казва, че прикрива разстройството, като се преструва, че е здрава, като пие само по един зелен сок на ден. Тя каза, че за да спре разстройството, е трябвало да прекрати всички диети, включително да бъде веган. Чери също така препоръча на всеки, който се бори с хранително разстройство, да се обърне към специалист по психично здраве.

Embed from Getty Images

"Бях просто нещастна и не се отнасях добре към тялото си, а сега, когато не броя нито една калория и буквално ям каквото си искам и правя каквото си искам, тялото ми всъщност изглежда по-добре, отколкото някога е изглеждало през целия ми живот", продължи тя. "Не се ограничавам по никакъв начин. И затова мисля, че много хора не мислят, че съм преживяла хранително разстройство, защото сега съм по-хубава, отколкото бях, въпреки че тогава гладувах."

По-рано в интервюто с водещия Алекс Купър Чери каза, че толкова дълго е искала да се снима в порно, но се е отказвала от това, докато не е видяла в социалните мрежи как другите порнозвезди прекарват ежедневието си.

"Има един термин, който се нарича "роден за порно" и се изразява в това, че просто си способен да го правиш. Подобно на това как някои хора просто могат да си отворят устата и да изпеят песен много добре, разбирате ли? Някои хора просто имат тези умения, тези таланти, те просто имат тази способност. Чувствах се супер удобно."

Embed from Getty Images