Вълшебниците от Moonlight Breakfast са от онези банди, които носят аромат на лятно безгрижие и лекота. Чуваш ги веднъж, затваряш очи и вече си на някой морски плаж. Тя накратко представлява свеж микс от соул, електро, бийт, ню джаз и суинг, които заедно правят най-свежия музикален коктейл на име „ретро-електро“. Ако си фен  на музикални проекти като Parov Stelar и Belleruche, e време да откриеш и чуеш на живо не по-малко сензационните Moonlight Breakfast. Игривите“Shout”, “Hello” и “Play” те вдигат мигновено на крак, след което “Silent Disco” и „Hard times” елегантно забавят темпото, и докато се усетиш си изпаднал в истинска нирвана с енигматичното “No More”.

Вторият специален гост на "NightLive" е GRiZ - пристига от Детройт, за да представи завладяващ електро-соул и глич звук на живо в компанията на своя най-верен приятел – магическият му саксофон. Харесваш Glitch Mob, Dub FX и Gramatik? Музика на GRiZ по интересен начин обединява гореизброените имена.

Билетите „ранно пиле“ на цена от 15-20 лв. могат да бъдат закупени само от магазин “Яко” (ул. Граф Игнатиев 43) или с резервация на 0886 333367, а стандартните и онлайн билети ще можете да намерите в мрежата на "Eventim" на цена от 20-25 лв.