47-годишната холивудска звезда заяви, че е много влюбена в него. Оказа се, че дори се допитва до Даниел за дрехите си.

Вижте снимки на Джулия и Даниел >>

Двамата бяха на благотворителна вечер в Лос Анджелис в събота. Актрисата се появи в къса шарена рокля с дантела на "Ботега Венета" от колекция есен/зима 2015 и черно сако. Запитана от журналистите за роклята, тя обясни, че Даниел е избрал да я облече.

Кинооператорът пък призна, че се колебаел между роклята и друг тоалет, но в крайна сметка се спрял на роклята и сакото.

"Много добре й стои"
, похвали той Джулия.

През цялата вечер двамата се забавлявали и се държали за ръце. В началото на август се появиха информации, че Робъртс и Модър се развеждат по негово желание.

"Джулия е много емоционална, в един момент може да крещи, а в следващата минута да започне да се извинява. След 13 години Дани реши да каже "стига"
, сподели тогава близък до семейството.

Джулия Робъртс се запозна с Даниел Модър през 2001 г. на снимките на филма "Мексиканецът". Тогава тя излизаше с актьора Бенджамин Брат, а Даниел беше женен.

Двамата сключиха брак на 4 юли 2002 г. Имат три деца - близнаците Хейзел Патриша Модър и Финеъс Уолтър Модър, родени през 2004 г., и Хенри Даниел Модър, роден през 2007 г. Бракът с Модър е втори за звездата от романтичния филм "Нотинг хил". Първият бе с Лайъл Лъвет и продължи от 1993 до 1995 година.