24-годишната американска певица и актриса поведе пред колежките си Тейлър Суифт (91,4 млн. последователи), Бионсе (85,3 млн.), Ариана Гранде (85 млн.) и риалити звездата Ким Кардашиян (83,6 млн.), съобщи АП.

Вижте снимки на Селена >>

През юли Селена постави рекорд в "Инстаграм" с най-много харесвания на снимка в социалната мрежа - 4 милиона. На кадъра тя пие със сламка от бутилка, а на етикета има част от текст на нейна песен. Снимката имаше с 300 000 харесвания повече от предишния рекорд, който също беше на Гомес. На фотоса тя и бившият й приятел Джъстин Бийбър се целуваха и това й донесе 3,7 милиона харесвания.

Певицата за последен път качи снимка в "Инстаграм" през август, когато оповести, че си взима почивка, за да се справи с паническите атаки и депресията. Новината дойде в разгара на световното й турне "Revival" и година, след като се разбра, че страда от автоимунното заболяване лупус.

"Трябва да се изправя лице в лице с проблема и да се убедя, че правя всичко по силите си, за да се оправя", коментира Гомес.