Каймата се смесва с едно яйце, настърганата глава лук, подправките и галетата. От нея оформете кошнички в подходящи огнеупорни форми и ги запечете за 10 минути. Извадете ги и поставете във всяка кошничка кръгче топено сирене и по едно яйце. Върнете обратно и допечете за още 10-15 минути. Сервирайте с гарнитура по желание.
Кошнички от кайма | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
още
Дом
Последни
Въпрос на дни или седмици: Украйна очаква скоро голяма руска офанзива
Феновете на Байерн с категорична позиция кой да (не) е треньор
Американски регулатор разследва изтеглянето на 2 милиона автомобила от Tesla заради автопилота
Тестват препарат против стареене върху хора
"Зелена граница" на Агнешка Холанд, който беше атакуван от полските власти, тръгва по кината
Над 1000 деца участват в Националния ученически конкурс "Моята паричка"
Изложба представя влиянието на туризма върху средата, в която живеем
Новият Jeep Avenger дебютира в България с три вида задвижване
Въпрос на дни или седмици: Украйна очаква скоро голяма руска офанзива
Адвокатът на Григорова: Липсват нови 17 флашки, ЦИК казват, че вече са модифицирани за вота
На първо четене: Парламентът прие промените по договора със САЩ за осемте F-16
Петков: Г-н Пеевски не би посмял да ми каже тези неща, ако бяхме само двамата
"Спаси София" предлагат "синя зона" да има в неделя, а Трайчо Трайков и "червена зона"
Главчев: Можеш да излъжеш много хора за кратко време, но всички и завинаги - няма как
Съдът назначи допълнителна експертиза по делото за резултатите от местния вот в София
ON AIR