Температурите са високи. Лятото е горещо. Слънцето пръска топлите си лъчи още от ранни зори и всички се чудим как да се облечем по-леко, за да не припаднем от жега.

Тъй като все още не е дошъл дългоочаваният момент за лятната отпуска, се налага да събираме градски тен, крачейки по улиците в суматохата. Знаете, че кожата е най-големият орган в човешкото тяло и въпреки че размерът няма значение, все пак е добре да се погрижим максимално за нея, да изглежда свежа, тонизирана и млада.

Сега имате възможност да спечелите два чудесни комплекта от Eucerin и Dir.bg, които ще ви осигурят максимална защита както за знойните градски дни, така и за моментите, в които се излежавате на плажа с коктейл и книга в ръка или тичате с повишено внимание около децата.

Ето как да се сдобиете с един от тези чудесни комплекти в две лесни стъпки:

  1. Последвайте профилите на #URBN и Eucerin в Инстаграм
  2. Отговорете под поста на въпроса: "Как защитавaте кожата си от слънцето?".

И тъй като слънцето е истинска радост за тялото и сетивата, за да му се насладим максимално, трябва да сме добре предпазени. Точно тази защитa осигуряват двата чудесни продукта от медицинската козметика на Eucerin, които си заслужава да притежавате.

Първият е Pigment Control Слънцезащитен флуид SPF50+, който съдържа новата патентована съставка Thiamidol. Тя успешно се бори с пигментните петна, намалява наситеността им и предотвратява повторната им поява. Флуидът е и с много висока защита срещу вредните UVA и UVB лъчи, а и предпазва от високоенергийната "синя" светлина - HEVIS. Тя също е много вредна за кожата, тъй като прониква не само в епидермиса, а и в дермата и съответно предизвиква преждевременно стареене на кожата и хиперпигментация. Добрата новина е, че флуидът не лепне и не омазнява кожата, така че ще се чувствате свежи и витални през целия ден.

Вторият продукт е Eucerin Anti-Pigment Серум с двойно действие, обединяващ патентованата състава Thiamidol, която вече споменахме, и хиалуронова киселина - едно от най-ефективните хидратиращи вещества. Леката емулсия ще ви поднесе първите си резултати само след две седмици редовна употреба. Кожата ви ще изглежда обновена, сияйна и с равномерен тен.

И така, време е да се отървем от неприятните петна, да подмладим кожата си и да се впуснем в лятото на пълни обороти.

Снимка: Eucerin

*Период на играта: от 05 юли до 2019 до 11 юли 2019. В играта нямат право да участват служители на Dir.bg и техните семейства.

====

Победителите от играта са изтеглени. Честито са Just_Fufy и Поли Чорбаджиева. Молим печелившите да ни изпратят своя адрес и контакти, на който искат да изпратим спечелените награди. Могат да ни пишат на лично съобщение в Инстаграм акаунта на #URBN или на мейл sales@mydir.bg