Най-красивата българка признава пред “7 дни спорт”, че ще даде всичко от себе си, за да се представи по най-добрия начин на конкурса. Ваня твърди, че до голяма степен била изненадана, че именно тя била избрана за Мис България. "Както всяко едно от момичетата, които участваха, и аз тайно се надявах, че мога да спечеля. Естествено, след финала бях много изненадана – всички претендентки бяха много красиви и която и да бе спечелила, нямаше да бъде несправедливо" - казва тя.

На този етап короната й е позволила да се запознае с много нови и интересни хора. "За мен обаче най-близки си остават старите ми приятели независимо от това дали съм Мис България, или не" - категорична е Ваня, която добавя, че родният шоубизнес я привлича, но не знае дали ще продължава да се развива в тази насока. "Много залагам на образованието си - в момента следвам филология в Софийския университет, иска ми се да се занимавам с телевизионна журналистика."

Красавицата не пренебрегва и заниманията със спорт. "Тренирала съм лека атлетика. Бях силна на висок и дълъг скок. Участвала съм в училищни първенства. В момента поддържам форма с тичане и фитнес."

Мис България 2011 направи фотосесия с футболна фланелка >>
Още снимки на Ваня Пенева >>
Мис България 2011 Ваня Пенева става ТВ водеща
Ромина Андонова: Имах друга фаворитка за Мис България
Вижте снимки от финала на Мис България 2011 >>
Кои красавици спечелиха титлата Мис България през 21 век >>