Клипът към пилотния сингъл – “It Will Rain” на Бруно Марс – от саундтрака към филма ”Здрач: Зазоряване” 1 е също толкова романтичен, колкото и самата вампирска сага, но краят му и основното действие са по-скоро тъжни. Видеото към прочувствената балада, която вече се върти в българския радио ефир, показва трудната раздяла на Бруно с красива брюнетка и как хавайската супер звезда си спомня за най-красивите моменти от връзката си. Не липсват и кадри от дългоочакваната четвърта част от филмовата поредица, чиято премиера ще бъде на 17-ти срещу 18-ти ноември, точно в полунощ.

Бруно и дамата в клипа представят любовни сцени от миналото си, както и такива от самата раздяла на двойката, докато на стената в стаята се прожектират ключови моменти от филма, с участието на Едуард и Бела. Не липсва и дъжд, който допринася за по-тежката атмосфера на наситената с чувство балада. 

Гледайте видеото >>

Саундтракът към ”Здрач: Зазоряване” 1 включва песни на Joy Formidable, Iron & Wine, Theopholis London, Belle Brigade и Christina Perri, чийто клип към баладата “A Thousand Years” от саундтрака излезе наскоро. Парчето “It Will Rain” е написано и продуцирано от триото Smeezingtons, в което участва и самият Бруно Марс.

Саундтракът “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 – Original Motion Picture Soundtrack” към филма “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.  Едновременно със световната премиера, филмът идва в България от А Плюс Синема.