назад
Коледна капама
Продукти 4-5 свински вратни пържоли, по-големичко парче телешко (около 800 гр.), няколко пилешки бутчета, домашна наденица (или каквато и да е с по-едро смляно месо), постни сарми, останали от Бъдни вечер (ако няма, смес от запържен лук, гъбки, ориз и много подправки - черен пипер, кимион, чубрица, сминдух...), 1 кисела зелка, 2-3 чаши червено вино, червен пипер, дафинов лист, черен пипер, бахар, чесън
Обратно в новинатаКоментари - Коледна капама | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Коментирай
Става много вкусно,правя го за всяка КОЛЕДА!Да Ви е вкусно.Весело посрещане на празниците!