Талиателе със зелен сос от спанак и лапад

Продукти: едно двойно пилешко филе (пеперуда) около 800 г., 300 г. почистен пресен лапад, 300 г. почистен пресен спанак, 3 стръка пресен лук, 1 стрък зелен чесън, 1 стрък пресен джоджен (или магданоз), 1/2 ч.л. сух джоджен, 200 г. кисело мляко, 1 с.л. нишесте, 100 г. моцарела (или обикновено качествено бяло сирене) 2 скилидки чесън , 20 г. прясно настърган пармезан на люспи, 1 с.л. зехтин екстра върджин, 1 с.л. сусамово олио, сол около 2 1/2 ч.л., 20 г. обелени бадеми (или настъргани), 500 г. талиателе.

Обратно в новината

Коментари - Талиателе със зелен сос от спанак и лапад | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари