Иван: Вихра настройва дъщеря ни срещу мен

Иван гостува при Мартин Карбовскиn в предаването "Директно Карбовски", където обяви, че Вихра иска да настрои детето им срещу него и Ирина и да го накара да изглежда лош в очите на Ава.

Обратно в новината

Коментари - Иван: Вихра настройва дъщеря ни срещу мен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадно,доста... Дано детенцето се оправи, че с тази телевизия, как ще възприеме след време подобно "интервю" на бащицата си?!

Не мога да си представя как една жена, на която мъжът и съвсем откровенно и казва ,че не я обича ,и то от няколко години,тя да продължава да иска на всяка цена да остане в живота му.Много по-достойно от негова страна,но това ,което прави Вихра е унизително и жалко,реакция на жена,която си дава сметка,че губи почти всичко,към което се е стремяла/казвам почти,защото много от облагите ,които е постигнала , ще си запази/.Единственото нещо с което може да го манипулира е детето и тя го прави по най-долния и грозен начин,но това е похватът на злобните и гадни селянки,които с нищо друго не биха могли да задържат човека до себе си ,който да им усигури спокойствие и благополучие.Грозно,много грозно,типично за селянки!!!

Вихра е достигнала определен стандарт на живот, и ще направи всичко възможно да го запази, а очевидно с 270лв няма да може! Жалкото е, че ще използва най-пострадалия от цялата ситуация..детето, което в този деликатен момент трябва да усеща любовта и на ДВАМАТА! Нищо друго не е важно! Дано по-скоро затихне тази непоносимост, защото последното което иска едно дете, е да вижда омраза между родителите си!

Е държавата какво общо има пък с това????

Въпреки непрекъснатите нападки срещу т.н. опосуми, те винаги са ми били симпатични - млади амбициозни хора, успели да осъществят мечта с цената на много и собствен труд. Затова Иван ме изуми, не с това, че напуска Вихра, а с това НЕМЪЖКО държание! Факт - лягаш си с друга /халал да ти е, да видим колко ще изтърпи изцепките ти/, оставяш майката - оставяш детето, то е ясно. Всичките приказки за любов, свадтба, "вечна" бащина отговорност, наеми, заеми.....пфууу...Поемаш си отговорността, тракаш си за тарикатлъка, наречен Любов и това е! Мъж ли си, Иване или на петела гащите!

Някой само може ли да ми обясни нещо, щото аз пак нещо не разбрах като хората, а не съм и гледала предаването, а само четох някакви неща в нета. Вихра е имала връзка с някакъв си Кузов преди да се загаджи за Иван. Кузов напуска жена си, имат авантюра с Виха и се разделят. Когато Вихра започва да се вижда с Иван, паралелно с него в началото излиза и с Кузов, но след това спира. Иван и Вихра се женят, имат дете, той се влюбва в Ирина и заживява с нея. След това Вихра излиза с Кузов за Нова Година. Ох, докато има разплета сапунката 200 реда изписах. Ако е така, как тогава Иван е бил лъган 10г и кой е седял и записвал в тевтера всички тези неща от 10г насам? Или ще видим в новия епизод на сериала?

Софийският тарикат Иван се оказа прецакан от бившата си"(харманлийския"мозък Вихра).Отхвърлената съпруга лицемерно и подло измества Камелия и се разголва,за да спечели рейтинг.Толкава са еднакви и жалки двамката.Време е да пораснат , преглътнат обидата и да се замислят и погрижат за собственото си и на детето си психическо здраве.

Толкова астроложки,номеруложки,звездобройки и гадателки каниха и не разбраха,че с омразата и злобата нараняват не само себе си,но и малката Ава.А може би това е възмездието за подлият капан,който устроиха на Васа Ганчева?И как Иван се обяви тогава за достоен баща.Сега с тези публични нападки двамата с Вихра показаха истината за себе си-алчни,елементарни,подли егоисти.

А какво да твърди - да живее с него и да разправя, че е лош ли?! Но всичко рано или късно само си проличава ;).

Аз, като жена не мога да си представя по анти-мъжко поведение, по-жалко, по-долно, по-смешно даже поведение на мъж спрямо жена, родила детето му и с която е живял цели 8 години...каквато и да е тя....направо съм шокирана...такава излагация, такова харакири си направи Иван... Колкото до Ирина и любовта им...е това вече си е откровено смешно...смешник, пълен безмозъчен смешник, а дано живее в заблуда, че е щастлив... Вихра свещи трябва да пали, че се е отървала от това същество, колкото до нейните връзки - да не и бере грижа Иван - с дядовци ли ще са или не- все по-мъже ще са от него - това е сигурно!

До сега симпатизирах на Вихра,но като видях колко съсипан е Иван ,вече мисля по друг начин. Вихра ни заливаше отвсякъде с коментари за раздялата и ние и съчувствахме. Но когато се "съблече" аз лично се усъмних,че може би "играе". И то май така ще се окаже,че е. Че е наранена е ясно,но да търси възмездие за обидата,като използва детето- това е непростимо. Това го правят само нечестните хора,пресметливите.хитрите. Вече съм сигурна,че тя е точно такава.

Иване, като истнски мъжкар пропусна да обясниш колко семейства е разбил и мъжа на прекрасната Ирина, ание сме любопитни - кажи ни моля те, от какво гадно Копеле спасяваш Ирка и децата и - все пак ти си Жентълмен и не би разбил едно щастливо семейство! Чакаме да разберем в детайли какви компромати имаш и срещу нейния мъж, тва че му сложихте рога не е достатъчно, редно е да обясните на всички ни що за Глупак е и как Ирина не е имала избор - налагало се е да го зареже, горката (милата жена!) Не ни разочаровай, знаем, че разполагаш с много източници!

Иване, не мислиш ли, че ти направи същото с майката на своето дете, каквото ти мислиш, че тя направи с теб. Толкова много се изложи, че нема и къде повече. Смятах, че хора постигнали достатъчно за да живеят на фона на беднотията ни, би трябвало поне да имат достойнство. Никога не бъди в опозиция с една жена, от която имаш дете, защото детето след време може да ти върне това, което ти му отнемаш сега.

А и детето е с родители-публични личности/Иван и Вихра/ и утре /условно/ ще чете всичко това и щом като искат тя да ги опознава в тази светлина... Не ми е ясно защо не си дават сметка за това.Трябва наистина да се замислят повече за детето си, отколкото за себе си!

Тотална излагация.Иван и Вихра свалиха маските и показаха колко елементарни и егоистични хора са.Разиграват съдбата на детето си като пинг-понг топче,показват се по ТВ предавания и занимават хората с простотията около раздялата.Подли лицемери са и двамата.Ами Вихра как подличко измести Камелия.Жалко за детето.

Иване, защо мислиш, че Ирина няма да те заебе като бившия си мъж? Щот си много богат? Тази жена цял живот ще те манипулира, а накрая ще ти го вкара отзад, питай мъжа и! Халал да ти е ! А Ава - моли я за прошка зат това, че пред цяла България има злобата и наглостта да оплюеш единствената жена, която ти е родила дете!

МНОГО ПОДЛА Е ТАЗИ ЖЕНА ИРИНА. А ИВАН ГЛУПАКА СИ ЗАРЯЗВА СЕМЕЙСТВОТО ЗАРАДИ ТАЗИ ПОДМОЛНА И ДОЛНА ЖЕНА. А ТЯ Е СПОСОБНА ДА НЕ СЕ РАЗВЕДЕ И ОТНОВО ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ МЪЖА СИ.

Аз даже това очаквам да стане - да се върне при мъжа си :)) Иначе досега да го е оплюла сто пъти...Тя явно още се колебае и най-вероятно мисли за децата си повече отколкото Иван за неговото (все пак майката си е майка). Ще видим...

иване,жалък си.....вихра поне не те обиждаше публично...напускаш ли нея, напускаш и детето...спрял ли си да обичаш "майката на детето си", не можеш да обичаш пълноценно детето си! да те видим докога ще си с тая иринка...ако не искаш вече да прекарваш живота си с вихра, останете поне в добри онтошения с нея, заради детенце....повярвай ми, детето ти няма нужда да прекарва времето си с теб и ирина, достатъчен ще си и само ти...и иринка колкото и да е добра и възвишена няма да замести майка й.....много тъпо се изказа обаче пред карбовски,който пък те настройваше....тъпо беше....не си мъж,дори и да твърдиш че си честен

Ти пък с това название "детенце" вече ставаш смешен и разпознаваем. Също както "хрупкави и препечени и т.н." Научи се и кога се пише точка и кога многоточие. Много ти куца пунктуацията иначе много мозък ръсиш.

Факт е че Ирина е жена без морал и никой уважаващ себе си мъж не иска да има такава жена за себе си.Иван е глупак,че се излага с нея.Можеше да си спи кротко с нея без да я размахва като кирлива риза,защото тя е такава.А съпруга на Ирина се отървал от подла змия и жена,която не заслужава живота,който е осигурявал достойния и мъж.Ирина избра пътя на падението и ще си сърба цял живот неодобрението на обществото.Никой,никога и никъде не приема за нормално жена с 2 деца да напусне мъжа си и дома си,при положение,че е живяла щастливо и охолно.На това се казва-намерило,та се забравило. Отвращавам се от Ирина и се чудя какъв трябва да е човек,за да харесва Ирина?

Асане хайде да не разказвам на аудиторията твоя морал докъде се простира.....................

той не я обичал отдавна, ама се ожениха за единия пиар. сега ще си сърбат попарата. няма как да си пълноценен баща иване щом вече имаш друго семейство. избий си го от главата.

Факт е че Ирина е жена без морал и никой уважаващ себе си мъж не иска да има такава жена за себе си.Иван е глупак,че се излага с нея.Можеше да си спи кротко с нея без да я размахва като кирлива риза,защото тя е такава.А съпруга на Ирина се отървал от подла змия и жена,която не заслужава живота,който е осигурявал достойния и мъж.Ирина избра пътя на падението и ще си сърба цял живот неодобрението на обществото.Никой,никога и никъде не приема за нормално жена с 2 деца да напусне мъжа си и дома си,при положение,че е живяла щастливо и охолно.На това се казва-намерило,та се забравило. Отвращавам се от Ирина и се чудя какъв трябва да е човек,за да харесва Ирина?

При развод след изневяра измамената и изоставена страна винаги се чувства предадена и унизена. Поведението на Вихра е обяснимо, но ако мисли за доброто на детето трябва да позволи по-либерални връзки с бащата. Детето само ще прецени един ден постъпките на единия и на другия, но в момента не трябва да бъде изолирано от баща си. Иначе ще бъде много по-наранено от раздялата на родителите си. За поведението на Иван нямам думи. Добре, че Вихра се отърва от него. Лицемер.

Иване, в ефир каза, че си бил честен с жена ти и си й казал, че не я обичаш. А фактите са следните - ти си изневерил на съпругата си. Разводът е по твоя вина. А това, което слушахме в ефир е най-гнусното нещо, което съм слушала. Един детето ти щ порасне и ще разбере истината, че ти се помяр. Да обиждат в ефир майката на детето, да искарваш някакви гнусотии, че тя някога някъде била с друг мъж по сметка, ама той бил беден, ама тя била с него по сметка, беше така гнусно...Жалък смешник. Сега напълно разбирам защо гледаме подобни неща по телевизора, защото ти Иване си морален плазмодии. Ако имахме нормално законодателство ти не трябва да виждаш повече това дете. Ако имахме нормално правораздаване нямаше да съществува аргумента да наказваш майката на детето ти с 270 лева...Само едно нещо да добавя - има Бог и той вижда всичко.

Ти вярваш ли в Бог, че го споменаваш?

Разбира се, че се изоставя и детето.Това е най-гадното в цялата работа и ако знаехте какво му причинявате щяхте да се замислите преди да тръгнете с друга/друг/.Тези неща се разбират след години, но травмата за най-скъпото ти си остава колкото и добронамерени да са всички.Това е горчивата истина!

По ужасно е дете да живее в семейство, в което няма разбирателство, уважение и обич. И кой е казал, че човек трябва да живее до края на дните си с половинка, която вече не обича. Макар и разделини от родителите зависи как ще се отрази това на детето.

Какъв е този баща който говори негативи за майката на детето си което обича? Каквато и да е бившата му жена тя е майка на детето му, а и смятам че тя е една успяваща млада жена ,която си има своите качества като жена и професионалист и като майка. Срамни са действията ти Иване... Жалко за детето.

Иване,дъщеря ти ще порасне и ще прозре истината,така че няма нищо скрито покрито,а то си личи ве Вихра е лош човек,нищо че се усмихва,но усмивката и е фалшива ,много неприятна жена

Мисли , че открил любовта на живота си но много се бърка. След време ще си проличи. Тази Ирина много мила изглежда но мисля , че лицемери. Такива хора са много двулицеви. Не гледам най-добрата майка точно заради нея, лицемерието и личи.

Elka

Иване, още веднъж се показа като женски полов орган. Един мъж уважаващ себе си никога не би говорил така за жената с която е живял 8г Голяма излагация. И как можа да кажеш, че с 270лв издръжка Вихра ще купува дрехи на любовник ? А с какво ще живее през това време детето. Освен дрехи издръжката на едно дете включва още много работи. Напълно основателни са изказванията на Вихра, че ти си ги напуснал и си имаш друго семейство. Всяка жена би казала точно това.

Айде, айде, не се напъвай толкова. Избора си е бил още от начало неин. Знаела е, че е пияница, но се е омъжила, въпреки всичко. Така че затова не трябва да бъде съжалявана. В случая Иван звучи искрено, вярвам му, а според мен тази Вихра си е била просто една затотърсачка, а детето го е родила да го обвърже яко за кинти Иван. Ето че тъндзането продължава - Иван и плаща колата, апартамента и друг апартамент, от които нещастната Вихра взима наема, сигурно към хилядарка. Да не говорим, че ако не беше Иван, тая смръдла никога нямаше да я видим в ефир. Тоест и работата и е благодарение на Иван.

Ами коментирайте и думите "...от 4-5 г. не я обичам" пък преди 2 се е оженил за нея. Това, ако не е лицемерие, здраве му кажи.

правилно!

коку

То не че има какво толкова да се коментира, ама... Иван ако беше мъж, а не муФльо щеше да си уреди отношенията с Вихра преди да топне чушлето в кифлата... Така най-малкото щеше да може да направи разлика между отношението на Вихра към него и това към него + кифлата. При положение, че я изложи по този начин, поведението и е повече от нормално, най-малкото за да остане някакъв морал в дъщеря му...