Коментари - Скандално оттеглиха номинация за ”Оскар” | life.dir.bg
назад

Скандално оттеглиха номинация за ”Оскар”

Американската киноакадемия оттегли номинацията за наградата "Оскар" в категорията "Песен към филм" на композицията "Alone Yet Not Alone".

Обратно в новината

Коментари - Скандално оттеглиха номинация за ”Оскар” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В последните години, тази категория е като "Евровизия" - никой не помни и не знае спечелилата песен. Не знам колко е финансовата награда.

Не е точно така.

Факт е, че Оскарите не са това, което бяха преди 20, дори 15г. но е факт и, че американците не можем да ги стигнем и след 1000г. Скандално или след скандал- няма значение...това не би се случило никога, ама никога в България. След подобен мейл, от участник в конкурса, да му оттеглят кандидатурата. Замислете се, когато това се случи тук, тогава плюйте по американците. САЩ си остава най-великата страна, за недоволство на няколкото плювачи и дървени философи във форума.

Kalin

То се знае кой ще спечели в тази категория;-)

"След скандал", а не "скандално", господа пишурки. Според вас излиза, че тези, които държат на реда прозрачността в избора, не са прави като наказват един "шуро-баджанак"..

Интересът към чичо Оскар е почти нулев, да спретнем скандалче, че да раздвижим тинята.....!

това е резултат от обезценяването на наградата с годините - получават я филми и хора, които са срам за киноизкуството....

да и сега се правят на много морални и принципни

Абе ако се съди по гледаемостта на церемонията по интерес го минават само откриването на олимпийските игри и кралските сватби/погребения. Ма нищо де, пиши си, не пречиш.

Изключително се притесних след като прочетох тази новина. Все още не съм на себе си ... не ми го побира акъла. :)

Няма нищо скандално! Има си правила. Този човек ги е заобиколил и напълно заслужено е оттеглена номинацията.

па тооо ,като у евровизята

Този май има български корен.

И що? Те тез приоми да не мислиш че от българин произлизат. Много сте смешни като почнете всеки негатив да преписвате като типично български. Тези номерца хората от чужбината си ги въртят, още откак българина тихо и кротко си е орял нивата и се гледал къщата и семейството и хабер си е нямал от измами, подкупи и тем подобни глупости.

О боже и сега какво?

Епа че се обаждат на Моника Станишева да праи кризисен ПР.