Най-хубавите бюстове на Холивуд

Най-красивите и апетитни бюстове в Холивуд класира в. Монитор.

Обратно в новината

Коментари - Най-хубавите бюстове на Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тук няма пропорции , се говори за цици и като ти паднат грабвай с двете shepi

ME

Такива пропорции без ръст (височина) нищо не казват.

Неграмотна статия, няма размери 94 нещо си, 96 нещо си. По БГ стандарта размерите са кратни на 5, примерно 65, 70, 75, а по международен в инчове са 30, 32, 34 и прочие. Скарлет Йохансон е много повече от чашка ДД, може би е G...

Каква чашка, то цяла кана! Направо да пускаме лафа- сипи два пръста :)

Направо халби - и без друго е лято, а и съм любител на пивото!

Размерите означават гръдната обиколка и обема. Не става дума за размери на сутиени- там обиколката е под гърдите и обем- А,B,C,D... и т.н. Тук размерът е взет в най- връхната точка:) - обиколката и обем.

На късметлиите, които им ги барат-честито:)

Яко милфки са тия

Какво се тюхкате, че са изкуствени? Надали ще ги докоснете, само тогава има значение /силиконовите скърцат/. А иначе за окото са перфектни.

Остави дините, съмнява ме да са истински. Само обаче тази първата, Скарлет, що такъв хероиносан пиянделски кифлопремрежен поглед вади??

Тия па смешници! Да беха видели двете млекоцентрали на наша Сашка, че има да ги дои сите тия от класацията цели две лета без почивка. Хамериеанише Смешницише.

Препоръчвам клипа "Сашка протестира с голата си гръд" който самата тя пусна.

Поредната супер малоумна пиар -акция : ))))) Сигурен съм , че има мега красиви Българки с естествен бюст , които ще накарат тая пласмантерия да се завре в миша дупка : ))) Холивуд , та холивуд ! Там най-красивата била говнет полтроу , какво да коментираме повече : )))Да не говорим за пигито - късокрачко с дебелите глезени и .... , дето го пробутват навсякъде . От това по-хубаво не става , пък и последният й филм е тъпня . Гледах го заради Морган Фрийман ....

представете си да ги видите тези сутрин , без тунинга ??? а пък ако желето се разтопи боските им ще станат като на сомалийка - увиснали :-)

Victoria

Ейй, не се научихте - "холи" е Римската империя, а Хали Бери е актрисата. Който още не вярва, да потърси в гугъл/ютуб клипа - Halle Berry's Gift to Queen Latifah on The Queen Latifah Show и да чуе как се произнася Хали !

Така е, съгласен съм!

A "кенче" знаеш ли какво е у БГ-нцето? Едно време му викаха канче.

Да не би кока-колата да е в кенче ;-) А минералните бани станаха - спа !

моите са естествени и са по-хубави от техните така че тая класация специално не е верна

Еми тогава дай ни възможност да ги оценим!

Твоите в Холивуд ли са?

не бе в българия са ама географското местоположение не им влияе

8901

Другарките Йохансон, Симпсън и Хайек са супер, само дето и те са омръзнали някому. Ех, трябваше да съм отличник...

Като дете ме беше страх от чудовища под леглото, сега съм възрастен и се страхувам от чудовища в леглото.

Що за размери са използвани в класацията? Използвайте или европейските(френските), или американските, където се подвизават въпросните дами.

то ако ще оценяваме силикони, протестирам!!!! де са мара, нилоту и сие?!!!??

отдалече се вижда ,че е изкуствен бюст напомпан като футбол,отврат.

Върло добри са всичките!Ще намеря време да ги прегледам всичките в кабинета си безплатно! Само да се подмият и да идват.

троловете с наклонности кам силиконови киборги пак се обадиха

Victoria

Защо да се ПОД-миват, като ще ги преглеждаш ОТГОРЕ ?

За цялостен преглед...

Наистина липсват къде,къде по-млади и красиво- надарени актриси...

Тия бюстове са найлонови някой от тях. Пък и каква е файдата щом някой друг ги мачка и пръска с генетичен материал.

От представените тука вимета, най-много бих искал да бозая от Скарлет. Но само с уговорката, че с бозаенето от 1/2 еврейка аз няма да стана само поради този факт евреин.

Най-добрият коментар до тука...... 100 плюса от мене.

бозаи от едното виме... 1/2 х 1/2 = 1/4

Абе аз лично бих ги минал всичките, ако ми паднат...Обаче друго ме притеснява, това че на разни политически и други новини 1000 коментара (че и повече), а тука на важните теми от живота 20 и то повечето откровенно ми мязат на п*дераски. Това според вас нормално ли е?! С плюс гласувайте за ДА и с мунис за НЕ. МОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ.....

НЕ ГЛАСУВАМ...бате.

И защо в случая е за "добра кауза" или си от тези, за които е нормална всичката тази простотия......

Народът - гладен, не му е до секс, бате. Ей и аз остарявам, само половината бих ги минал, главно милфките дето гонят 50-така, Халито и Салма имам предвид.

Все едно да има класация на мъжете с най-набъбнал...панталон отпред!!! Няма, нали? Тогава? Плюс това наште са къде-къде по-сочни и хубави, ония дропли са само химия, нито могат да готвят, нито да копат, и на бой не носят, както викат пеуничани.

Един овчар го слушам да подвиква по овцете "Еееееееееееее да можехте и да готвите"

След пубертета,когато започва ясното сексуално развитие на човек се развиват вторичните полови белези.Първичните са пенис и вагина,също така структура на тялото-при мъжа по дълги крайници по-тежък кокал ,по тесен таз за сметка на раменния пояс.При жената по -широк ханш от раменния поя,по -лек кокал,по-ниска от мъжа.Вторичните полови белези са характерното окосмяване на тялото и развитие на бюста при жените.Жените на снимката всички са със силикон.Защо спечели Кончита Вурст.Скарлет Йохансон има пластмаса,не вторичен полов белег,срещу пари,тази пластмаса може да се сложи и на Вурста,като отново не е вторичен полов белег.Вурста има брада,тя може да бъде лазарно епилирана,както и на Скарлет Йохансон.Тоест тези чучала от Холивуд имат за цел да уеднаквят двата пола.Да няма ясно и непреодолимо разграничаване на пола-унисекс.Но Земята и човека са полярни същества и магнитното поле и човека с ин и ян.Нарушаването на този полярен принцип,ще унищожи човешката раса като такава.

Нещо по-смислено! И това какво променя - да седиш и да се облизваш - кел файда!

Класирали са 40+ годишни лелки? Класацията Дир-а ли я сглоби?

Най-хубавите пластмасови торбички в Холивуд е правилното заглавие

Точно! Кво да им гледаме на силикона, дайте естествен бюст. То не че останаха, ама ....

а куде е моница белуцци??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе естествени или не все тая. Важното е да ги има.. и да се проучват до дупка......

Тези ако отпуснат прасенцата ще се получи ВИС-1 и ВИС-2. Ха-ха-ха-ха.

Егати класацията тези всичките са с имплантирани бюстове , нека да покажат някоя , която е със естествен бюст ей , тогава ще ги призная . Омръзна ми да гледам изкуствени "красавици" , които по скоро приличат на мумии отколкото на наистина хубави жени .

Пак едни и същи. АМАН. Чакам класация за най-добро дебело черво и най-качествен снесен матриал. Надявам се да няма изненади в класацията.

Разгеле, време е да поговорим и за наистина важните неща! П.П. Ох, на баткоооо!

Още ли няма коментари?