Паолина Петракиева блесна в нежни тоалети

Преди дни красивата носителка на титлата "Мисис България" 2010 Паолина Петракиева блесна в тоалети на марката Sherri Hill, представена у нас от Bridal Fashion.

Обратно в новината

Коментари - Паолина Петракиева блесна в нежни тоалети | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама коя е Капка

Капка е майката на Поли! А също така ми е много интересно как така някои хора тук си позволяват да обиждат някои без дори да го познават! Безмозъчни същества! А аз лично смея да твърдя, че години наред живея в същото населено място, в което живеят Поли и майка и, и никога нищо лошо не се е чуло и видяло по техен адрес. Сами можете да си направите изводите кой е прав и кой е крив, стига да имате капацитета за това!

Подкрепям Капка.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ЗАЩИТИХА ДЪЩЕРЯ МИ, БЛИЗКИТЕ МИ И МЕН! МОЛЯ ВИ, НЕ ОТГОВАРЯЙТЕ ПОВЕЧЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА СЪЩЕСТВА, КОИТО НЯМАТ ДОБЛЕСТТА ДА СЕ ИЗПРАВЯТ С ЛИЦАТА СИ ОТКРИТО СРЕЩУ НАС. ВСИЧКИ ИМАМЕ ДЕЦА, БЛИЗКИ И ЛЮБИМИ ХОРА. ВЯРВАМ, ЧЕ ГОСПОД ЩЕ ВЪЗДАДЕ ВСЕКИМУ ЗАСЛУЖЕНОТО!

Просто не мога да повярвам за пореден път, колко наистина са злобни, завистливи и ограничени хората в това жалко подобие на държава в момента. Съжалявам, че нападките са попаднали срещу един човек, който смятам, че не заслужава и капка от помията, която хвърлихте по нея. Надявам се да спите спокойно след всичките обиди, които нанесохте на момичето. Нали за това живеете?! Простаци с ниско ниво на интелигентност, зареждащи се с това да плюете и обиждате хората, които са постигнали дори и малко повече от вас! Тази държава няма да се оправи скоро, докато хората не се "излекуват" от злобата, завистта и простотията, облъчила костеливите орехи, които имат вместо мозък!!!

Ами те хората добре показаха колко ги вълнувате двете с дъщеря ти. Ако имате поне наченки на интелект би трябвало да обърнете внимание поне на обективните коментари и да се замислите с какво сте известни в публичното пространство. Забелязах, че много от мненията, които ви дразнят, са всъщност добре аргументирани и очевидно написани от грамотни хора. В този случай, един умен човек би извлякъл полза от дори и негативното. А един глуповат би продължил да самохвалства под съмнителни публикации. Както сама споменавате, всекиму заслуженото. Май важи най-вече за вас и обществената ви "слава".

Абсолютно съм съгласна с този коментар.Да оставим Мисис Баба, Дядо и Внуче да си живеят в своя приказен дворец на илюзиите! Та това е единственият смисъл на живота им!

Щеше да е смешно, а е просто жалко! Да се снимаш с чужди рокли, да се правиш на Вип, да си просто никоя, да не си постигнала нищо сама в живота си, а да чакаш на мъжа си и неговите прекрасни родители!Срамно е и тъжно!Не ни занимавай със себе си! Стой си на село, където ти е мястото!

Не знам кое е е по-жалко в случая: това, че Паолина сама си пише хвалебствените коментари или потомствените титли в семйството. Що за балканска простотия е да смяташ, че една измислена титла те прави особа от обществена значимост?! Това е по-скоро постижение на съпругът й, преди който никой не беше чувал за Паолинка.

Първо, Поли е много възпитан и фин човек, за да се занимава с простаци. Второ, като гледам - дойдохме си на думата - яд ви е, че има такъв мъж до себе си и явно има достатъчно качества, за да бъде обожавана толкова години от него! Трето, разбира се, че сме нейни приятелки и хора, които добре я познаваме, иначе не бихме били толкова сигурни в твърденията си... За разлика от безпомощните и жалки подмятания на хора без работа и ценности!

Първо, едва ли възпитан и фин човек ще се хвали сам по форумите. Второ, едва ли някой завижда на жена, напълно зависима от мъжа си. Ако не сте забелязали, живеем в 21 век и ценностите отдавна са други. Трето, чудесно е човек да има приятели, но не и тесногръди ласкатели, за които чуждото мнение е табу. Нали се сещаш, че човек си личи по приятелите. Какво говори това за особата от статията, може да се досетиш и сам/а.

Има много стил в тази жена, чалга стил! Не е лоша иначе.

Мисис Петракиева винаги блести!

Блести с посредственост, неинформираност и липса на възпитание. Балон под налягане. Който е раговарял с нея го знае.

Ами той кой да я възпита в нещо...мисис баба ли? Смях! Ама то като се замисля, май все пак е успяла да я възпита в празнене на мъжки портфейли :)

Любимата ми "Мисис България"! За мен тази жена е пример,каквото и да си пишете тя си е страхотна!!!

Ама ти верно ли си наясно с всички Мисис България, че си имаш и любима?!? Ще рече човек, че във Венецуела живееш :))) А тази Паолина с празния поглед е толкова чалга, че не истина. Може да е любимка само на роднините си.

Rosemary

Хм. Досега миските бяха все млади момичета, независимо колко и как красиви. Тази жена не е лоша на снимка, но чак пък за мис България да кандидатства....малко ми се струва на години и доста пълна, поне за критериите на конкурсите.

Не че я познавам,но хубаво виждам, че пише МисИС България 2010, не Мис, което значи че е омъжена с деца, така че е нормално да ти изглежда така.!

"ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО", КАТО Е МНОГО ВИСОКО... ПРОДЪЛЖАВАЙ СМЕЛО НАПРЕД, ХУБАВИЦЕ!

Не е кисело, а лигаво сладникаво-захаросано. Особено подходящо за ниски топки с Бай Ганьовски манталитет, падащи си по чалга.

е чак пък блеснала хайде по-леко.

Просто не е истина колко патетично-смехотворни хвалебствия има под тази "новина". Със сигурност са писани от един и същ човек. Колкото и да се напъва да ни убеждава, читателите не са глупави и слепи. Нито е красива Паолина, нито е успяла. Има овчо излъчване и направо тъп поглед. Аграрна хубост. Лежи на бившата си титла, разбира се купена от мъжа си. Вместо професионално развитие, миската се радва на ролята си на домакиня. За нея може и да престижно, но да ми го представяте като критерий, не мерси.

Докторе, "купена от мъжа Й", не "от мъжа СИ"... А иначе - кат я погледна таз булка и почвам да си тананикам "Plava ciganko"...

Ха- ха, " крадецът вика: дръжте крадеца"! Както те предупредих още миналата година- обречена си , драга!Безсилието и озлоблението ти градират, а словесният ти запас заплашително се стопява, т. е. драмата при теб се задълбочава. Нищо ново. Подготви се по- добре в очакване на следваща публикация за хубавата Поли!

И ако тази злобна изсъскана забележка не е писана от самата миска или неин роднина, здраве му кажи. Ето колко е "успяла" и "очарователна" персоната от статията! От друга, страна, добре е че показва злобната си простотия, че в четящия да отпадне каквото и съмнение за умствения й багаж. За липсата на първите седем години да не говорим.

Не спимЕ, бдимЕ и даже във ФБ следимЕ!

Колко нещастни и отчаяно злобни хораица има... Цццц! И аз й гледам профила и се възхищавам! На вас като не ви харесва защо изобщо я следите, защо й гледате снимките - а може би много ви се иска да сте на нейно място??? това е нездрав фанатизъм, липса на каквото и да било самочувствие и реализация.....

Подкрепям. Колко ли трябва да е умът на майка и дъщеря, че сами да се хвалят по форумите?! На кой тук не му е ясно, че точно те пишат коментари.

МОЖЕТЕ САМО ДА ДИШАТЕ ПРАХТА СЛЕД ТЯХ ДВЕТЕ И ЕВЕНТУАЛНО СОБСТВЕНАТА ВИ ПУШИЛКА.................

Паолина е прекрасна!

...само за роднините.

Хора, чета и гледам, говорите за някакъв си "барон". Момичето няма общо с този герой. Нито му е дъщеря, нито сродничка. Баща й се казва Петко Кишев, а сват й - Божидар Петракиев. А "барона", се казва Боян Петракиев. Просто да не се бъркате, затова. Хайде, лека вечер на всички.

Харесвам те. :)

Снимките са много хубави. Модела също.

След като разгледах снимките, вече не се чудя защо световните манекенки и фотографи получават космически суми за една такава фотосесия. Разликата е огромна, а позата на сн.5 е любимата на абитуриентките и младоженките.

Влязох специално в новината, защото преди това просто бях разгледала снимките - цветни и красиви, и сега като погледнах коооооолкооо многооо коментари има ми стана любопитно, аджеба за какво иде реч чак пък толкова?! И също мога да заключа, че със сигурност това не са случайни читатели на дир-а, а тенденциозно настроени вещери! И тук, както в приказките, принцесите винаги са били трън в очите на злодеите, нооо нали скоро идва "Хелоуин" - тренирахте на друго място хо хо хо

Истината е само една. Хубава жена, хубави тоалети и мнооого завист. Това, при нас, в Италия, се наказва. Завистниците, глупаците и простоватите, които очевидно не могат да преживеят, че някой може да бъде по-красив от тях, по-умен от тях, по-успял от тях, по-перспективен от тях, нека да не пишат повече тук, че започвам леко да се напрягам. Всяка жаба да си знае гьола. И когато няма какво да кажеш, по-добре си замълчиш! .... Защото, иначе ставаш смешен ...

Абе много сте активни роднините на Паолина, явно. Харесвайте си я, няма лошо. Само не нападайте другите, които имат различни критерии за красота. Нито съм завистник, нито съм злобен, просто не я намирам за красавица. Най-обикновено момиче, сладникаво, което почива на стари лаври. Та така.

Браво на Поли. Истински стилна и красива дама. Не мога да повярвам колко извратени хора има ... Да казват на бялото черно ... Тъжна БГ действителност ...

О, поплювковци, изплюхте най- после камъчето.... Заради Капчето оплювате и децата й- много " достойно " ! Ама тя е недостижима, защото е една истински обичана жена, откакто я познавам! А това е най- важното!

Има какво да показват момичетата, затова им се радваме, а не като теб..... И всъщност, предупреждавам те съвсем човешки: гневът е много вредно чувство! Така че, пощади се докато е време!

Обществена тайна е, че конкурсите "Мис" и "Мисис България", както и всякакви измишльотини от този тип, са предварително платени от финансово красиви приятели или съпрузи на претендентките за "Най-". Гневът е естествена емоционална реакция на човек, който не е съгласен със статуквото. Изразявам мнение, а не се прехласвам по модерните възприятия. "Радостна", пожелавам Ви уютна неделна вечер!

Често чета коментарите под различните статии в "Лайф" и винаги съм смятала, че когато потребителите пишат за платени публикации е силно преувеличено. Е, в този случай съм съгласна с тях!

Аман и от нея и от майка ѝ "Мисис баба"- Капка Амзина! Тези жени няма ли с какво друго да се занимават, освен да показват изкуствени усмивки и тела из медиите..... И хич не ми казвайте, че се занимават с "благотворителност"...... Пфу!

Абсолютно. Целта на живота на въпросните майка и дъщеря са да точат мъжки сметки. При това с неособено впечатляващи резултати. Аз съжалявам подобни жени - без цел, призвание и кариера и с хоби сами да се хвалят под форумите. Поне да имаха истински постижения, а те се хвалят с купени титли.

Абе вие малоумни ли сте? Какво лошо има някаква личност да рекламира някаква марка??? И аз изчетох коментарите и редовно ги чета в дира, но тук е видно тенденциозното отношение на една-две откачалки срещу конкретната жена! Е, има за какво да й се дразните - РАЗКОШНА Е, и вземете се спрете, защото междуличностните отношения между вас НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ! Аз бих си купила такава рокля с голям кеф и удоволсвие! Впрочем, статията е с рекламна цел, но е толкова елегантно и хитро поднесена, за да има търсения ефект, а именно - интерес! А явно тази личност е интересна, за да я критикувате толкова много! Лоша реклама няма, има хора несдържащи лошотията си, но това вреди само на самите тях.

Усещането за ефирен стил, непринуденост и хармония с природата са определено предпочитани от мен, отколкото безплодните напъни на политиците.

Държавата е абдикирала тотално от задълженията си към своите граждани, хората бедстват, а тази тук ми се кипри в скъпи коприни - ако не беше тъжно, щеше да е смешно...

Хайде стига с тази комплексарщина - ти като си толкова загрижен за държавата, какво правиш в раздел "мода"?!?

Уважаеми злобари, не се ли уморихте да хулите успялите, в дадена област, хора?! Момичето, очевидно е красиво. Вие кривогледи ли сте или страдате от затъпяване ... ?! Извинете ме за изразите .. Лека нощ! .. А, и да не забравите ... Преместете стрелките на Вашия часовник с час назад.

Много е красива, а хлапето й е като кукла! Да са живи и здрави! Късмет!

"Моделката" е доста груба и за мене е грозна, но фотографката е добра.

Красиви богаташки тоалети... Пир по време на чума...

Явно добре си е платила тази или този,за да криете коментари,в които няма никакъв спам и са си точно по темата.

Със сигурност е платена публикация. Отговаря на всички правила и изисквания за такава. Видите ли статия, чието половин съдържание е изпълнено с пишман постижения, това е платена публикация. Да не споменавам, че в случая статията няма център, не носи информационна тежест и не споменава първоизточници. Абсолютно класически пример за платена публикация, чиято цел е напомняне за субекта в нея.

Много неадекватни и неподготвени изказвания - първоизточникът е модният портал фешън.бг, а авторът на материала е фирмата, на която Паолина е за поредна година рекламно лице... и явно има защо ;)

Интересно тогава защо фешън.бг дори не е споменат в материала. Не е и спомената целта на фотосесията. За сметка на това подробно са обяснени "постиженията" на миската. Самия факт, че дир скри коментара, потвърждава правотата му. Та кой сега се изказва неподготвен?

Автор на материал не може да е фирма. Материалите се пишат от хора, автори. Който го интересува какво пише по другите сайтове, ходи там и ги чете. Изказването на Журналистика е абсолютно правилно и точно на място. Единствената цел на този материал е да напомни за съществуването на Паолина. А това едва ли е безплатна услуга към нея.

Вие сте много интересни - естествено, че не го е писала "фирмата", а нейният ПР, а явно вие отдавна не сте център на внимание и сте готови от 9 кладенеца вода да донесете, но не и да признаете труда на другите хора. Вместо това се концентрирате толкова яростно върху нещо очевидно ясно - рекламна цел на марката, която облича госпожите за предстоящия конкурс "Мисис България".

Във връзка със скрития коментар на Журналистика: следващия път отбележете, че коментарър е скрит защото съдържа истини. Апропо, абсолютно по темата е.

Тук явно си изливат злобата много завистливи стари моми, защото щастливите омъжени жени правят всичко друго, но не и да пишат коментари и да щракат лайкове и дизлайкове денонощно... Аз лично не мога да кажа на хубавото грозно!!!

Изглежда и Вие сте сред изброените от Вас, тъй като също пишете коментар под темата. Аз пък лично не мога да кажа на посредственото хубаво.

Ей, ама сте злобни бе ... Много слабо. Няма да Ви взема в партията. Ще Ви оставя да си мишкувате ... Ха ха ха

Много груба,гледа като комбинация между кокошка и кобра с тежко храносмилане.България отдавна вече се радва само на еФтини парцали облечени в нежни тоалети.

Добре че сте сложили и това бижу, че Койна ме уплаши

Виж сега, Койна може и да не е първа красавица, но поне има силно индивидуално присъствие. Освен това, за разлика от миската, има професия и кариеря. Известна е на хората с ролите си, а не с грим а си и с измислени фотососесии с неясна цел. Не лежи на парите на тъста си, а вади собствени. За това Койна има моето уважение, а Паолина - не.

Чудна бг картинка.... Едно естествено и чаровно момиче не дава мира на пишман реализирани специалисти по паркиране, родствени връзки, лични отношения, конкурси за красота и какво ли още не. И момичето е хубаво, и роклите са хубави, и фотосесията е хубава. Желая успехи!

Изключителен индивидуализъм! Излъчването й е много над средното ниво хубост. На партита се държи скромно, а е една истинска звезда. Детето й пък е абсолютен сладкиш!

"Истинска звезда"?!?! По каква дефиниция е "истинска звезда"? Защото по моята е толкова далеч от истинските звезди, че дори споменаването й в този контекст, е подигравка за добрия вкус.

Средностатистическа хубост,силен грим,смешни дрешки и пози на принцески. Някои хора като "спечелят" някаква титла и само на това "лежат" цял живот като Тоца Пернишка. Какво е учила тази жена,какво образование и реализация има.Титла като тази минава и заминава или сега ще чакаме да стане и Мис Баба :)Имаше една мисис която беше и е зъболекарка-реализирана жена която не разчита единствено на това че някога е била мисис еди какво си.

Абе Вие все едно падате от Марс -четете малко повече текста на колежките от дир.бг, отколкото да зяпате под лупа снимките, вярно че са доста впечатляващи и кой ти гледа текста, ноо все пак....

Точно текста гледаме - описва я като активна носителка на корона. Нищо друго. Хубаво е, че е спечелила, по-точно купила, титла, но оттогава никакво развитие. Нито има кариера, нито има собствен живот. Една средностатистическа зависима от мъжа си жена-трофей.

Бабата е мис баба,майката е мис мисис,ще чакаме да дочакаме и бъдещата мис Божидара.

Не може да бъде! Имало и по- тръпнещо съпреживяващи от мен житието и битието на милото семейство. Разбирам пристрастяването ви, но съвсем сте се оплели в титлите Мис и Мисис. Ама, моля ви, следете живота им по- стриктно, та нали така осмисляте съществуването си!

Грация, стил и изящество сред природата. Добра комбинация! Къде видяхте колата, майката, мъжете, родата?!

Видяхме ги в истинския живот. Ти ако искаш си гледай фотошопваните картинки.

Ние си ги гледаме с радост и на картинки , и в живота . А вие има още доста да зяпате и още жаби да гълтате...............................................

Много е красива госпожата ;)

Да ти имам критериите за красота. Толкова е сладникаво-захаросана, че повече няма и накъде. Най-обикновено, незапомнящо се момиче с добър грим.

Еееее, на тази красота няма как да кажете и копче! Това е естествена усмивка, с естествени зъби и изобщо естествени мимики, а снимките са толкова отблизо, че всичко тива ясно си личи! Използван е само лек ретуш, но не и фотошоп.., в уикипедия пише, че е набор '85, а без грим дори изглежда още по-малка, така че... Една от най-интелигентно изглеждащите миски, евър! Фотосите са перфектни!!!

Работя с фотошоп професионално от години. Като спец ти казвам, че снимките са с тежък фотошоп. Незнам колко е естествена моделката, но на мен поне не ми прилича на такава.

Правилни черти, простоватичко лице, което със или без фотошоп нищо не може да се постигне. А като се има предвид кой е баща й става ясно и морала й.

Аааааа, сродничката на Боян Петракиев-Барона, какво ли стана него ...

дъщерята по-точно ...

дрън дрън та пляс , познавам бащата и той не е петракиев

Жената е много класна. Отдавна не бях виждал дама, с такова излъчване. Не злобейте, хора. Бъдете смирени и добри. Дерзай, момиче!

Паркира безобразно навсякъде из София, държи се нахално, простее и изглежда адски изкуствена.

Ааааааа,тука не съм съгласен! Гражданката е много съвестна и спазва стриктно правилата за движение по пътищата,винаги поздравява колегите, усмихва се чаровно и дава картички, абе голема сладурана. Тва с надуването и безобразното поведение е долна лъжа-рядко чисто и нежно създание на фона на кифленския софийски "елит", а мъжа й е нема такъв пич .. Не случайно и затъмни стъклата на МПС-то, и аз да имам такава жена няма да искам да ми я гледат мишоците, много си я обича-живи и здрави да са- уникално семейство, евала!

Абе кво уникално семейство са тези бе, аре моля ти се.....мъжът й й изневерява през ден....!!!

Що ти светиш ли им? Кажи нещо конкретно като толко знаИш?!? То къде не останаха семейства в БГ, къде искате да ги разделите .. И отсега да се знае признавам само папараците на НиколетиУ, те ако кажат, а ти кой си, къде сиии, за какво се бориш - Айде другия път думите да са подплатени с доказателства, че така не е сериозно ;)

Кажи верно, бееее??? Ицо толкова я обича тая Паолинка, че това и да го видя няма да го повярвам!

Кажи да го хвана мръсника, но не ми се вярва да е толкова загубен .., аз я вземам и с децата че такива жени не останаха ейййй, взимайте пример от нея малките ;-Д