Саня Армутлиева: Възпитавам децата си в щастие

Саня казва, че възпитава децата си с надеждата да им помогне един ден да са щастливи.

Обратно в новината

Коментари - Саня Армутлиева: Възпитавам децата си в щастие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зло, жестока , безмилостно и безпардонно същество! Дано децата и имат късмета да зависят един ден от такива като нея - да ги порежат , да ги отрежат, да им откраднат нещо и да им се подиграят.

А бе резните и 15-те хиляди лв. които взема месечно от предаването и ще запее друга песен.

Това е добре....

"Саня Армутлиева: Възпитавам децата си в щастие..." ...Абе измислена звЕздоооо, кой възпитава децата си в нещастие бе....Ейй, от къде ви намират такива герои??

колкото и да се усмихва злобата и личи на лицето.

мерси че ни уведомихте за тая, но искаме да знаем и за Светослава Рудолф как е.Станала ли е вече? Успя ли да се срещне с извънземни? Пишете това е важно

В какво точно е успяла? Че се омъжила за успял мъж. Така че, да не се дуе толкова.

Ама в рядко щастие ли?

Много изкуствена жена, също като усмивката на Мария Илиева и Ива Екимова.

Някой в този форум може ли да ми обясни какво значи тази дума "обрана"? Напуснал съм България през 90-те и тази дума тогава значеше нещо последвало от глагола "обирам"...примерно "обрана" слива, и или "обрана" нива, или "обрана" банка. Но дъщеря и да е "по-обрана", не го разбирам. Помощ?

Ти си щастлив, че не знаеш модерния език на днешните българи. Тъпи, незнаещи, неграмотни същества, с които са пълни телевизии, рекламни агенции , вестници, преводачи и др., определят как да се говори, а други тъпи, немислещи и подраажаващи същества ги имитират..

Много е зле тази леличка.

Макар и миловидна, не ми харесва, В рекламата на предаването се изрази В СМИСЪЛ" НЕ СЪМ ТУК ДА ВИ СЪЧУВСТВАМ И Т.Н... Остави в мен тъжно чувство за упражнена жестокост към едни млади хора, които просто са се явили и участват в едно развлекателно шоу нито повече нито по-малко.Защо тази агресия?

Добре де, аз телевизия не гледам, от снимките виждам, че тя е в някакво жури и оценява музикални таланти, ама някой ще обясни ли все пак коя е тази дама и с какво се занимава извън журирането? За пръв път я чувам и виждам и се чудя на журналистите как може да пишат за някого, без да споменат и две думи за него какъв е, що е...

Само дето нямаме нейните милиони, но нейсе, пей, сърце, все ще изровим нещо от контейнера. Та, който има пари, е щастлив, а който няма и пак се смее, е идиот. Но поне е по-хубав от нея /казаха да търсим позитивното и оптимистичното, все пак/.

Само дето нямаме нейните милиони, но нейсе, пей, сърце, все ще изровим нещо от контейнера. Та, който има пари, е щастлив, а който няма и пак се смее, е идиот. Но поне е по-хубав от нея /казаха да търсим позитивното и оптимистичното, все пак/.

Да пируваш по време на чума. Това не е за всеки, наистина.

много е готина.стига сте я плюли.това ,че ние не сме успели не значи,че трябва да плюете.как и с какво е успяла е успяла.нито е тъпа ,нито без образование.

Дали си успял става ясно когато се озовеш на два метра под земята. Дотогава успех и неуспех се сменят постоянно.

Прочетете коментарите на работниците и кандидат-работниците на тази успяла жена работодател в онзи сайт за фирмите. Смятам, че има голяма доза истина в тях. Дори и това да не направите гледайте само физиономията без звука на телевизора и сами можете да прецените какво мнение изразява и колко е деликатна дамата. Как така пък успялата дама всеки месец търси служители за прекрасната си фирма и защо пък такъв талант като Невена Цонева не пожела да продължи да работи с фирмата, защото й пробутваха песни, които никой не ги иска. Жалко, че момичето мина в чалга гилдията. Всички от музикалния бизнес могат да кажат как румънския клон на фирмата наистина промотира родните певци, а не ги забива както нашата успяла жена.

Като сте толкова компетентен/а, защо използвате ник? Застанете с името и професионалната Ви ангажираност зад написаното от Вас! Другото е просто бла-бла!

Ти тази от снимката ли си? А името ми е Иван Иванов. Заставам с името си! Е,и?

Е какво общо има?! Човека е компетентен, но може да се плаши от преследване! И да - всеки работодател, който има голямо текучество на персонал, е кофти работодател. А за тази Саня (Сийка?) не съм чул една добра дума. Никога от никой.

хаиде сега, то е ясно, че дамата за нищо не става, вярно не е чалгарка, но нека да не гледа все пак с влажен поглед младите момчета, защото наи-малкото - не е възпитателно

Ти също не пишеш с името си както виждеме, но всички знаем коя си. Но явно коментарат е ударил десятката щом реагираш.

Съгласявам се с всичко за тоталната липса на компетентност на Саня в музикално отношение, освен с едно: Невена Цонева е със селско-чалгарски манталитет и до голяма степен си е виновна сама!За да успяваш се иска освен глас, интелект и класа,за да отстояваш позиция,да имаш изказ,богата музикална култура,които Невена няма! Чуйте песничките, които си направила след раздялата със Саня тотална чалга и безвкусица.Освен нея обаче от всичките формати имаше хора, не само от спечелилите дори, с които можеше нещо да се направи със свестен продуцент!

децата на Саня и Камелия са сестри така ли да го разбирам?

Не. Различни майки и различни бащи - как да са сестри? :)

С камшик ли?

'ма тя ли каза, че са от съпруга и Тим?

Идва ми много студена и изкуствена тази жена

да с пирове по време на чума и с умиращи деца от социални домове, отвратителни хора и държава

Само от телевизионният екран я познавам, но и от там си личи каква е лицемерна и фалшива душица.

Много е лесно да възпитаваш децата си в щастие, когато имаш възможнжсти! За съжаление, повечето деца в България не могат да бъдат възпитавани така!

Саня е супер пич - красива,секси, умна,лачезарна,чувстителна. А вие плювачи си яжте г.за.

Sanq, ti li si? :((((

Доста "изискана и интелигентна" защита! Какъвто обекта, такъв и фена!

лАчезарна......нямам думи

'по-обрана' - каква демонстрация на богат речник и висока обща култура е да замениш красивата и смислена българска дума 'сдържана' или по съвременния възприет вариант ' интровертна' с уличния речник 'обрана'!?!

Хайде спестете си опита да се изказвате интелигентно, не се получава. Сериозно ли мислите, че интровертна значи здържана?! Йайде малко да попрочетете това онова...

Ти като четеш толкова къде прочете думата "ЗЗЗЗдържана", а? Сани, ти ли си , ма?

...със Саня се запознах /бегло/ в далечната...1993г., когато беше омъжена за един богат германец, който движеше бизнеса. Имаха магазин на Ул.Аспарух и внасяха оригинални дискове на полиграм в България.Саня си беше просто продавачка. Явно постепенно забогатявайки се е отракала как да харчи и множи парите на богатия си съпруг и така...след търговията с дискове, започна да произвежда по лиценз такива под логото на "вирджиния рекърдс".....не оспорвам че сигурно има качества, хъс и нюх....но в началото, в онези мътни времена, подобно на много "успели бизнес дами" и тя успя да омотое един СПОНСОР".....иначе признавам, че преди 20 години беше симпатяга, с който човек можеше нормално да си говори за музика. Сега е една хищна к..ка, която мисли само за пари...да е жива и здрава.Но се обръщам към Дир-а - до кога ще ни навирате такива модели на "успели хора" ?!? просто показвайте за пример нормални и обикновени хора от България, които имат богата душевност и които са свършили нещо много по-полезно и стойностно....без "спонсори".

Никакъв шанс "обикновен българин..с богата душевност" да събере одобрението на сънародниците си,ако е успял и печели добре!Никакъв шанс!Ако е жена,ще е к..ва,ако е мъж-мошеник,малоумен при това.

Човека споделя мнението си ,не е голословен ...

кажи ми кои досега е оплюл цигуларя васко василев например или тенисиста григор димитров - зависи ти какво разбираш под нормални, спечелили с честен труд българи - въпросната саня няма и не може да има място в графата - българи успели с честен труд

"/бегло/" е еманацията на коментара Ви!

....ще ви поясня - като казвам "бегло", значи просто познавам човека. защото може да познаваш някой и като споделяш примерно интимния му живот. просто като клиент на прохождащата и фирма знам началото как започна с музикален бизнес и благодарение на кого.И пак повтарям - има качества, но това не винаги означава морал! при капитализма място за морал няма!

За съжаление нормалните и полезни хора не са публично известни, защото нямат време и желание да си правят пиар. Постна журналистика, щом единственото с което ни занимават е коя заченала, как родила и как си възпитава децата. Как може възпроизводството да е новината на деня................Между впрочем всички си възпитаваме децата да са щастливи, а децата на въпросната не са по-различни от останалите. И каква е новината всъщност?!!!

Всяка лека жена е щастлива!!!

Моля слагайте актуални снимки отговарящи на съдържанието.Тук госпожата представя дъщерите си и виждането си за възпитанието им,а теьни снимки няма.

Успяла бизнес дама - в България това означава да откраднеш нечии богат съпруг. Иначе нека си записва децата, където и скимне. Поне, за да записваш не се изискват големи усилия.

Се храни? И защо ни досаждате с нея?

Храни се с авторски права. Нейна е измишльотината всеки ресторант и кръчме да плаща за правото да пуска радио на клиентите, щото там, видите ли, музиката била с авторски права.. А и радиото плаща права за пусканата музика......

Много обичате да се изказвате неподготвени обаче..Това не е нейна "измишльотина", а са европейски директиви и регламенти..Във всички страни в EU се плащат авторски права когато някой ползва музика в рамките на търговската си дейност

Много е лесно от позицията на жена на милионер, да възпитава децата си в щастие. Писна ми от такива измислени "бизнес дами".

Ама, я се разкарай!

Като кажат,че ги записват за това или онова, така го казват, все едно става само със записване, без пари.Но на всички е ясно,че без пари никой никъде не може да се "запише".Всичко се плаща, което значи,че всичко е само за децата на богатите.Бедните ряпа да ядат.

В какво е успяла и въобще каква музикална индустрия има в България, че е толкова успяла?

Саня да разкаже по-добре как навремето отмъкна мъжа на Кеми Тодоров и как той заради нея я заряза. Затова и сега Камелия Тодорова е тази алкохоличка и развалина, която виждаме

Камелия е с прекрасна - външност , стил , поведение - а тази е нищо и си позволява да се гаври и злобее ... Айде чупка - да се връща откъдето е дошла !!!!!

Ти ме втрещи ... Аз даже се чудех кой и деца е посмял да и направи ... Явно има и доста закъсали мъже ...

случва се, на две ракии в повече.....

Саня е олицетворение на успяла жена. Харесва ми! И заглавието на статията ме накара да прочета: много точно написано - да се учим да бъдем щастливи и от малките радости в ежедневието! Всеки ги има. Стига излагайте в култ само пари, връзки и тн. От много малко човек може да бъде щастлив, стига да е здрав!! Хубаво е и политиците най-накрая да го осъзнаят.

Много й личи - толкова озъбена и хищна физиономия има .

Изглежда сте чели само тази статия за Саня и нейната звукозаписна компания. Успяла - да, но как?