Роби Уилямс показа раждането на сина си (видео)

Съпругата на Роби Уилямс Айда Фийлд роди момченце в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Роби Уилямс показа раждането на сина си (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им е живо и здраво и дано повече татковци като него посрещат на бял свят дечицата си, вместо да седят в кръчмата.

поредната простотия с марка: мейд ин ЮЕсЕй! 3-тата снимка е черешката на тортата!

Робин, пич, ти си удивителният тук! Жена ти са извива в болки, а ти се кълчиш кат` друсана маймуна и пееш... Не`ам думи!

Нямат нищо общо с USA, UK са.

Тоя се грижи повечко за собствения си имидж отколкото за родилката...

вижда. :(

рекламите на дамски превръзки, на препарати за вадене на ушна кал, на лекуване на хемороиди и т.н. Сега и раждане с цялата му слуз и т.н. Някой по-долу е писал за кърменето на открито - нищо ненормално или неестетично няма майка да кърми бебе в парка, съвсем различно нещо е от всичката кръв, слуз и размятащи се вътрешности. Ужас, ужас!

Аааа, ти ако свикнеш на рекламите с дамски превръзки, хапчета против гадене и повръщане, хапчетата против разстройство и запек, по време за вечеря, бъди сигурен че нищо повече няма да е в състояние да те смути! И аз не издържам на тия реклами, но не виждам нищо смущаващо в кърменето независимо къде.

На първата снимка не е ли Стив Тайлър?

Тоя не се ли самоуби наскоро?

Очеизвадно, не!

margarita

Почина Робин Уилямс. Ама то викаш Роби, Робин все тая а? Какво да обръщаме внимание на една буква. Единия певец, другия актьор ама карай. Важното е да се коментира и изказва мнение, та било то и глупаво.

че простотията не е само у нас. Да не би Роби да е изгладнял нещо, че му трябва такъв кекав ПР?

Най-обичам луди, луди жаби... луди луди жаби насън...

Кога ли ще дойде денят, когато звездите ще започнат да показват и зачеването на звездните си отрочета? И да го пускат във Фейсбук. Интересно какво има в главие на тези хора, как изглежда света през огромно богатство? Но странното е, че нито Абранович, нито Бил Гейтс пускат подобни видеа.

Това няма да го показват. По простата причина, че никой опит за зачеване не дава сто процентов резултат, не е ли така? Освен това, може да се направят няколко поредни "опита" като един от тях ще е положителен - откъде да знае човек кой точно? Е, няма как да стане това.

За това може да пусне цял сериал :)))) даже ако не стане от няколко серии , ще има 1-ви сезон, 2-ри сезон и т.н. докато стане работата ;))))

Тоя не беше ли с обратна резба!?

На мен ми омръзна в днешно време да ми разправят колко естествено било да се кърми на открито, колко естествено било да се показва раждане - ама с подробностите... и въобще всичко свързано с жената е толкова естествено, че защо да го крием и се срамуваме от себе си.... е, има си граници. Нищо свято не остана в днешно време около жената. Как се забременява, как се ражда, как се кърми - айде да е на открито и показ, щото било естествено и много забавно разбираш ли - това си е чиста крайност.

Ееее, хайде хайде, по-полека! Защо някои хора се стремят винаги да се покажат по-големи католици и от Папата, както има една приказка? Новият папа Франциск например, неотдавна каза че няма нищо лошо в това, ако на една майка бебето и е гладно да го накърми на обществено място, па било то и на свято място, такова като Сикстинската Капела във Ватикана. Има обаче и православни икони на които е изобразена Богородица как кърми малкия Исус. Е, та, какво неестествено има в това да се кърми на обществено място?

Нищо - просто гледката на голите гърди в парка сред сумати облечени хора ми идва в повече. Човешкото тяло има много естествени функции. Питам аз - всичките ли трябва да стават на публично място? Адмирирам жените, които кърмят на публично място, но прикрити с дреха, или специално пригодени материи за тази цел, но гордо изкараните гърди, оголените задници на мъже и жени, които са се навели или седнали, показалите се гащи и задници от късите панталони или поли, какво още.. пикаенето, срането, повръщането - както се вижда все естествени нужди, на които посред бял ден съм бил( а и не само аз) свидетел - неволю. Не ми е приятно да ставам свидетел на всички естествени нужди на човека - всичко с граници. Та като си с дете - всичко е позволено - да се пикае и сере зад храсти и дървета, щото като е на две крачки химическата тоалетна - не можем да я ползваме. Напоследък виждам повече хора да почистват след домашните си кучета, но да се почистят фекалите на децата - такова животно няма. Но нали са деца - всичко е разрешено.

Отвратително! Защо: защото това е много личен и интимен момент в живота на жената. Аз лично освен доктори и акушери друг не бих допуснала в стаята!

Да му е живо и здраво детенцето , но устните на жена му все едно д-р Енчев ги е правил по модел на Мара отварачката ... маймунска работа ;)

Стою

И ся кво?!... Чакаме клип за зачеването на следващото... Нищо чудно и да го дочакаме. Дори и да не е от Роби, все някой ще реши, че е време и това да покаже.

Отвратително!!!!

Не е отвратително, защото какво пък толкова видяхме. Как Роби пее и държи крака на жена си.

Мега простотия! От всичко искат да направят шоу и сензация някои. Аман вече! Да му втръсне на човек от "риалити" и тем подобни бълвочи. Баси малоумният клоун е тоя. Не знам, ако той се напъваше, дали щеше да му е толкова забавно и лежерно.

Добре са се справили. Харесва ми колко спокойно и весело преминава раждането.

loverrock

Сладуриииии!

Чий роб е Роби?

Отчаян опит за привличане на общественото внимание. Страшна простотия!

Д Е Г Р А Д А Ц И Я !!! Или как да направим едни прекрасен момент като раждането на бебе, да изглежда вулгарен! Май Роби е прекалил с белото на тези клипчета! А за жена му ми стана много жал, но тя си го е избрала...

Айде, айде, чак пък за жена му много да те е жал ..

Ей видяхте ли и джуките на първата снимка?? Така са се раздърпали от силикона сякаш го е родила през устата:))

Вземи напиши някое стойностно парче, че аман от бози. А раждането си го дръж за себе си, това е лично и не ни е интересно.

Като е толкова лично, защо го гледа????