Камелия Тодорова: Със Саня Армутлиева сме добри познати

„Изненадана съм, че напуснах VIP Brother. Бях изненада по принцип от номинацията, защото нямаха сериозен аргумент да ме номинират”.

Обратно в новината

Коментари - Камелия Тодорова: Със Саня Армутлиева сме добри познати | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

попитали Тачо - ти кой си ? той - аз съм мъжът на Жени. - това го знаем, а през деня с к'во се занимаваш ?

Фанали го двете и го уморили... Хихихи защо ли не се учудвам....

Няма как да не сте, при положение, че ти открадна мъжа и си го направи любовник :))) От там стартира и музикално мениджърската си дейност, нали мъжа ти те лансираше навремето в Европа като "Кеми Тодорофф"

симпатяга

Камелия беше жертва на миловидната , безлична участничка Ели Гигова. Видяха , че зрителите не я харесват и за да остане на финал момичето на татко бе спасено от подмазваческия " дом съвет". Това предаване не е за истинските български известни таланти . Кои и какви са победителите от предишните вип сезони като фолкаджията Коце, Черната Златка, жената на приморския Здравко...Тъжно е, че по финансови причини достойни личности с име и талант са принудени да участват и да бъдат унижавани публично .

Интересно, че повечето българки се съвокупляват отвъд океана с еврей, както например с този Кунст мен. Може би защото имат повече пари или влияние или и двете?

Или защото евреите са навсякъде :)

Жалко, че една класна жена трябва заради пари да влиза и участва в такова жълтурско предаване. Това е съдбата на много стойностни български таланти, които живеят в забрава и мизерия. Така е в държавата на " Златките и Тачовците"

Пък аз си помислих, че на 21 Саня Армутлиева е била толкова умна и велика, че мъжът на Камелия Тодорова я е назначил за изпълнителен директор на "Вирджиния рекърдс" заради някакви изключителни качества на девойката. А то каква била работата...

Аз, определено не съм ѝ фен, но си мисля, че нуждата от пари е направила доста хора да изглеждат нелепо в определени ситуации, да не кажа недостойно. Тя не е виновна, че е в РБ. Що се отнася до вида ѝ, не искам и не мога да коментирам, всички остаряваме и хич не знаем, утре какви ще сме. Да е жива и здрава! Не следва и да я съдим, че преди време говорела с акцент, това не променя човека и е излишно патриотарство. Та ние като говорим без акцент, та какво да не сме по-велики....Нека не сме толкова крайни, живота е пред нас, неизвестните също....

KaiRen

Нуждата от пари... До колко това е оправдание да потъпчеш достойнството си? Дали й се е налагало да си ляга гладна? Едва ли.

Нуждата от пари за поредната пластична операция, ти за хляб ли си помисли? След време ще се появи пак, я с нов нос, я с опъната кожа.

Всички влязоха като ВИП,и всички ще излязат като най обикновени простаци. Пари,пари,пари

Алкохолът не прощава. За годините не знам. Хелън Мирън от съседната тема изглежда великолепна и достолепна, а тази е жалка руина. И не е да е имала тежък живот. На много малко снимки да не си е показала всичките зъби, сигурно са поне стотина.

А и Хелън Мирън е с 9 години по-стара.

Да, ама като млада имаше самочувствие за милиони. Пееше божествено и беше много красива, но егото надделя над таланта. Не обичам Лили Иванова, но ме впечатлява това, че тя сякаш осъзнава, че е носител на един Божи дар, именно дар - с това трябва да се родиш, не можеш да го заслужиш - и се отнася с уважение към този дар. Маса народ го попиляха, в това число и Камелия - от много себевъзхита.

Огромната грешка, че е влязла в брадър може да се оправдае само с ПАРИ!

Стига сте ни показвали тази БАБА ЖАБА, че децата получиа уплах. Требе да ги вода да им леят куршум

И какво излиза сега?!!? Великата Саня и тя успяла по "онзи" начин! Сега си обяснявам комплексарското и поведение. Хваналата се жиницата с дядото и направила кариера. Пълен потрес!

Е, ти па. Това е стара информация. Великата "продуцентка" се е шлякала с който трябва, когато трябва.

Ти да не би да си мислиш, че нейната е станала като в приказките :))))

ООО, тази Соня навремето съсипа, чрез любовника си и много други хора от музикалния браш. Бекруполно същество със сатанинска усмивка. Да не се прави на ангел, защото доста хора знаят за долните й похвати. Буквално открадна мъжът на Камелия и сега е много велика. Ако не беше той, кой знае къде щеше да е тази, която беше подлога и секретарка долна. Ама в БГ е така, успяват безцеремонните и курвите-пардон...

Всичко е нагласено- Както е с "демократичното" гласуване, така е и с това "зрителско" гласуване. Тартора на "демокрацията" е албена вулеа, а на "зрителите"- сценаристите на вип брадър.

Биг Брадър е интригантско предаване. Там скандала е на почит. Снощи защитничката на Камелия Тодорова каза, че това не е не е нейното предаване. Като си знае това защо и е трябвало да влиза? Не е задължително обаче да те забележат единствено и само с крясъци и простотия, както при някои други. И колкото и безлична да била Камелия е обидно да си тръгва тя, а да остава една Зорница Линдарева примерно.

защо е трябвало да влиза ли,...хм-за пари,ъхъ.само за пари. само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

Как защо е трябвало да влиза?! За пари естествено. За пари стават за посмешище на аудиторията. И въпреки, че не взе активно участие в скандалите, то достатъчно бяха изцепките показващи, че старческата деменция не прощава на никой. Понякога е добре човек да те запомни в своето величие и блясък и да се отеглиш сам, отколкото да се появиш след години и да станеш обект на подигравки. А какво великолепие излъчваше във филма "Бон Шанс инспекторе"...... И накрая да изперка. Жалко.

То пък една аудитория! И не говорете така за хората, всеки знае себе си!

А какво мислиш за лакомия Иво Аръков, за многодетната майка Кали, за истеричната Воче и безличната Ели Гигова?

"Според нея, слабият зрителски вот за нейната личност в понеделник се дължи на факта, че тя не предлага шоу, което да включва скандали, съревнование и доминиране. " А какво точно ни предложи, че аз не разбрах смисъла на това дали е там или не. С нея и без нея, все тая.

Извадиха мумията.

Аз съм доволен от "сеира" на "Брадъра",понеже за сетен път ни показа , че Випове в БГ просто няма , така както и Парламента - другата ВИП къща на БГ - ни показва резила на нашите политически Випове ! Битовизма е Н:1 и при едните и при другите !

Много свястна жена. Това интервю потвърди мнението ми.

не биваше да я дават от близо. Направо е като смачкана маска.

само рок'н'рол и голи бабички за вазе....

Камелия Тодорова никога нищо не е работила освен "звезда" и има една добра песен за цялата си кариера - "Прошепнати мечти", нормално да няма пари и да се излага в подобни предавания за някой лев.

Работи певица и до днес

eй, като свърши брадъра да кажете на Гигова. Да не я забравите вътре.

hahahaha,евала за коментара:-)поздравления

Бе тази жена на 87 години ли е? Не може да е толкова стара. Адски зле изглежда

тъща ми е на 78 само... и изглежда също така... бившата тъща, де

на 60 е

Не й беше мястото там. Това е огромна грешка, че влезе. На тия години, с това бързо остаряло лице и тяло, не е добре да си в светлината на прожекторите.

Защо има изненадани от участието на тази певица? Тя винаги е смятала, че е върхът. Не помните колко беше важна, когато се завърна тука като Кеми Тодорофф. И това пък за майката...........Как я остави болна...........Странни работи.

Майка й, ако е болна от години, естествено, че няма да се затвори вкъщи и да се тръшка. За жена с възможности и добре възпитани деца, е нормално да продължава живота си, да има професионална помощ!

Ма от какво да ме е срам? И майка ми е болна ,аз се грижа за нея и не мога да я оставя и за няколко часа. Професионалната помощ не е евтина, а всички твърдят, че тя е влязла за пари.

Да, дотолкова се беше самонадценила, че беше започнала да говори български с акцент.

С този нескопосен макиаж от червило понякога ми приличаше на Жокера от филма за Батман.

дано наистина парите да са си заслужавали тази излагация

Аз пък се изненадах, като я изтипосаха без грим. Меко казано!

А аз съм шокирана, че влезе...

Драга Камелия, ти не разбра ли, че тази игра е най-тъпата с някакви измислени ВИПове, а не за дипломати и интелигентни хора. Радвай се, че се спаси от простотията!!

Кофти, виждала се е победителка...Сега изненадана....

Аз пък бях изненадан, че въобще е поканена да бъде там.