Бриджит Бардо: Мразя феминизма

Легендата на френското кино Бриджит Бардо не е почитателка на феминистките.

Обратно в новината

Коментари - Бриджит Бардо: Мразя феминизма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възхищавам се на такива хора. Успели в живота и не се страхуват да се покажат каквито са с годините, макар че имат възможност за най-доброто в световната козметика и пластична хирургия. Но у нас в БЪлгария под път и над път се развява тъпият лозунг "някои остаряват като катедрали, други като цървули". Знае ли някой по какъв повод е казано? Защото катедрала означава не само външна красота , а е свързана и с вярата , с душата.

Хубаво, бе, госпожа, ама не помисли за убийството на марулите! Да ядеш маруля значи да я убиваш! Кой, питам аз, КОЙ ще защити правата на безмълвната маруля, зелка, магданоз, на репичките и на всички представители на флората?! Защото фауната е ясна - за нея се грижи Бардо.

Да ама си феминистка, ако не беше щеше да си плетеш на топло и да не се занимаваш с "мъжки" каузи.

Luna0102

Много искам да попитам госпожата (жалко че не чете тук), любимите си животни с трева ли ги храни или им дава месо от друго животно.

Какво значение има какво ядат нейните или нечие други животни?Става дума за хората!Нали уж сме по- висши от животните? Защо ядем месо?

KaiRen

Защото и ние сме животни, но по-съвършени. Можем да ядем и трева и месо. А и торти...

Вкусно е.

Ядем месо защото с него засищаме глада си по-бързо и ни остава повече време за интелектуални занимания (като да четем и да пишем в дир-а). Ако трябваше да ядем само растителна храна, щяха да са ни нужни много часове, прекарани в ядене, само с цел да заситим нуждите си от енергия.

това е една велика жена -защо няма повече хора с нейните възгледи -аз мисля точно като нея възхищавам и се за това че не предава душата си и се изправя срещу целия свят за да защити справедливостта и правото на животните, които също имат душа да не бъдат убивани ядени и да не се издевателства над тях -един ден така както е анатемосан канибализма ще бъде анатемосано и яденето на животни и убиването им, но още сме в зората на варварството на човешкия род -срам ме е за него и възхвалявам жени като нея

Ако може да анатемосаме и ядрената енергия. Тя е толкова противна и нееволюирала. За разлика от зелената, с която само може да се остарее красиво.

Я анатемосай лъва, че яде други души!

ББ е еволюирала и това е нещо, което приятно изненадва. Метаморфозата от празноглава блондинка до посветила живота си на благородна кауза истинска жена й прави чест! Възхищава ме изборът й, заслужава аплаузи и от мое име ги има - за смелостта да остарява с достойнство като полезен човек.

Не вярвайте, че жените гладуват. Нощем те тайничко си похапват. Понякога гледката е страшна.

Има моралното право да го каже. След като цял живот е била бунтарка и е пристъпвала всевъзможни табута, има правото да говори за негативите от първо лице.

Има хора,които остаряват достойно и хубаво.Тази не е от тях.Тя остарява грозно и глупаво.Сори!

Tя остарява естествено, значи красиво. Ако смяташ, че някоя на 70, момифицирана преживе да изглежда като на 30, остарява красиво, значи си се сбъркал тотално.

Бриджит Бардо всъщност е на 80 и изглежда ... нормално. Не си е опънала кожата около врата, като голяма част от своите колежки, просто. Освен това тази снимка е извадена от контекста, жената изглежда нормално и дори добре за възрастта си, потърсете други нейни снимки в мрежата и ще се убедите.

Не, не остарява много красиво. Виждал съм много по-красиви жени на нейната възраст.

...каква е била на младини, а?

Нормално да защитава мъжете, нали защитава всички животни.