Алекс Раева и DJ Doncho с нов музикален проект

След двегодишно креативно затишие, Алекс Раева и DJ Doncho се завръщат с нов музикален проект, носещ заглавието “Just Dance”.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Раева и DJ Doncho с нов музикален проект | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да ми падне Алекс....малий няма въобще да я бавя.

Който я познава лично, едва ли ще се изрази ласкаво

Аз я познавам лично, работила съм с нея. И въобще не мога да кажа нищо лошо!! Що за малоумно предположение...

Готина е Алекс, особено със сегашната си визия, откакто отслабна, изсветли цвета на косата си, много добре изглежда и щом с DJ Дончо са на една музикална вълна, защо да не направят нещо готино. Успех

Аз мислех, че ще се женят.

Дами и господа, списващи! То бива, бива беден речник и липса на възможности за изразяване ама..., когато искате да извадите някой от нафталина и когато този някой е бездействал творчески поне две години, недейте да се опитвате да го обличате в подобни безумни словосъчетания, като "креативно затишие". Защото нищото си нищо, независимо дали слагате пред него прилагателни имена!

Снимката леко ме стресна- Хелоуин явно все още е твърде актуален.

Страшно стресирано гледа. От снимката си личи, че не е наред с нервите.

Една незначителна новина, на фона на събития, засягащи бъдещето на нашата страна. И пълна с чуждици, за да бъдат впечатлено простолюдието.

Простолюдието няма да бъде впечатлено, тъй като матерялът не е за Галена. Така че, не берете грижа.

Слушайки и гледайки я като водеща винаги имам чувството, че в тази жена има силно предоминиране на мъжки хормони - резки нескопосани движения, грубо говорене (грачене), пейзанско мимикиране. Дори в щангистката Станка има нещо по-женствено и меко. А пластмасовите топки жена не правят, разбира се.

Ей, злоблив и хаплив народ. Завистливо племе сме това българите и това си е. Ще ни убие тази злоба и завист. Ама така е...то в нашата градинка всичко е наред и затова гледаме в чуждата. Песничката е готина, и клипа също :) Само така и напред и по-дебелокожи да сте, че с такива сънародници не е лесно :)

Не е завист, това би означавало, че имат амбиции, които по някаква причина не се осъществяват, а пък някой друг получава каквото искат те. Това е просто национален спорт - важното е да наплюеш всички и всичко. Нула представа за това какво представляват самите те, иначе биха се гръмнали...

Винаги се намира някой с изкривени музикални и естетически вкусове, който се прекланя пред бездарността, и заклеймява другите като "слушащи Азис". Дори феновете на Азис не са толкова жалки.

Красива,умна,с прекрасно чувство за хумор и много ,много талантлива.Удоволствие е да я гледаме като актриса,удоволствие е да я слушаме като певица.Просто е прекрасна.Успех,Алекс!

верно ли? като си влюбена и предложи , не си позволявай ирички друг път

Спомням си Алекс Раева , когато се изявяваше , като Бек-вокалистка в "Шоуто на Слави" - слабо и фалшиво пеене , сега се изявява като една от водещите на "Х-Фактор" отново слабо и незапомнящо се присъствие (гласа и е , като на гаргамел) , сега имали нов проект с ДJ-Дончо ............... интересно дали ще бъде нещо различно -Аз мисля Не .

Викам че освен родата никой нема си купи диск! А чалга мразим ;)

Мразиш, ама друг път...

БРАВО АЛЕКС! ХАРЕСВА МИ,ЧЕ ТИ СЕЧЕ ПИПЕТО ИМАШ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР .СРАВНЯВАМ ТЕ С ИГНАТОВА КАТО ВОДЕЩИ НА Х ФАКТОР И ВИЖДАМ,ЧЕ СИ ПО-ЕСТЕСТВЕНА И ЧАРОВНА,А НЕ СЕКИРА,КАТО НЕЯ.

КАКВИ ПРОЕКТИ ИМА ТОВА БОСТАНСКО ПЛАШИЛО НЕКАДЪРНО

Ма нЕма нужда бе ... Така и така никой не ви слуша. За к'во се хАбите? М?