Дъщерята на Гала в клип на Константин Белчев

„Дъщерята на Гала ще бъде моето момиче в новия ми клип“, сподели синът на Михаил и Кристина Белчеви – Константин в интервю за "BG Music Channel".

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Гала в клип на Константин Белчев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изгледах два клипа на момчето-еми сори,с нищо не ме грабва.Необработен тембър,дърварско пеене,посредствени песни.Добре,че мама и тати ще го бутат напред,с връзките си..Чак и в Новогодишната програма го набутаха,да вземе няколко хилядарки,сякаш няма по-кадърни млади певци!

А защо не в чалга клип на долнопробните кръчмарски певачи на които майка и се мазни, хили и натрапва на другите подрастващи в чалга кафето си.

Репликата Ви е съвсем на място. Браво!

скоро ше пораснат и миндилите на Никлозета, Отварачката, Какалашката и прочие твари - гответе се за нашествие на нови хлебарки! Между впрочем женската издънка на Никлозета и Валери Глупинов е доста грозно, взело е от Валерчо свинските очички и тлъсти бузища на лицето, абе много грозно дете, от малко прилича на свинче с глупава физиономия - явно гените не прощават, хохохохохохо!!!!!!

Виждам,че коментарът ми от вчера е изтрит.Не ми е ясно защо,нямаше нищо цинично в него.Или трябва всички да харесваме Гала и посредствената а й дъщеря?Нали коментарите са затова да си казваме мнението.

а на младия поет , когато ние слушахме забранен битълс, той пееше на ален мак помним помним ДС е на власт и в музиката ни затова е бездарна

Горкото дете - толкова досадна и напориста майка .... Ще го обърка и опростачи ....

Оооо, че тя е готова........ох.....

Никълъс Кейдж е роднина на Копола, но специално си е променил името, за да не го припознават и да се докаже сам, което е и направил, а тия тука са "дъщерята на Гала", "баджанака на Пеца" ...

В Булгаристан вървят само "наши хора"!

Интересно, ако не беше дъшеря на Гала, дали щеше въобще някой д я забележи.

никой не си избира родителите...за това не съдете децата

абе ако слушаш идиотите от ню ейдж всеки си избирал къде да се прероди :)

Това е просто: ШУРОБАДАНАЩИНА !!!

кое е шуробаджанащина?

Красива като мама.А пък ВИЕ ДРУГИТЕ сте много злобни.

Прилича на баща си Косьо Будев. И е черничка като него.

Ti seriozno li??? :)))))))

Дир-а, пощадете ни и ни спестете информация от рода на: дъщерята на Гала, дъщерята на Отварачката, дъщерята на Кухолета и пр.... Ще ви бъдем безкрайно благодарни! Благодаря!!

Хората с талант и способности пробиват навън. Тук хрантутим всякакви.

Тъкмо се поизгубиха малко от публичното пространство тези двамата "певци" - Михаил Белчев и жена му, а сега и пеенето на сина им ще трябва да търпим

че и с Галкината щерка в комплект

имаш свобода да избираш какво да слушаш,гледаш...четеш демокрация е,никой не те кара на сила

Наистина много лоша реклама. Доста дебилна история е това "Дъщерята на Гала", "Синът на Мишо". Направи нещо сам, обществото да те признае и хареса. Много е тъпо, като говорят за това Кой си ти, да се казва: тази е дъщеря на майка си, а този е син на баща си. Заради подобни олигофрении, сме на този хал. А и дъщеричката на Гала изглежда доста посредствена и задрямала.

Щом се навиват да се снимат комерсиално за без пари ... ама ще ги гледа баба им по телевизията :)))

СЕГА ОЧАКВАМЕ ОТРОЧЕТО И да вземе да води и тя някое суттрешно предаване, за да е в унисон с шуробаджанащината вихреща се в телевизиите

Много посредствено пеене, скучно, еднообразно. Защо не се занимава с нещо друго, а не с музика? Правят му лоша услуга с тези реклами.

дя-до

А ако не беше "дъщерята на Гала", а Димитричка Иванова, щеше ли някой да знае, че съществува? Щеше ли, примерно Димитър Цонев, да е известен извън офиса на малка фирмичка, ако не беше Коста Цонев. Това човечество никога няма да се оправи!

Дядо, здрасти! Знаеш много добре отговора! То за това кой как може и се спасява на запад. И чинии да мие пак е по-добре от колкото неуважаван никой в татковината си!

Въпросъти коментарът на дядото нямат нищо общо със запада. Но , както се казва за тебе, едно си баба знае, едно си бае.

А защо пренебрегвате факта, че това дете има друго образование, друга среда? Не комуникира само с малоумниците от махалата, а контактува с други хора и са му поставени по-високи изисквания. Защо детето на дядо не е станало журналист? Ми, не защото дядо не е журналист...

Ti seriozno li??? :)))))))

Сладурана! Дано не заприлича на майка си.

Jeni

Соцът отмина, но връзкарството си остана!

А какво ще кажеш в контекста на коментара ти за синовете на Виктория Бекъм - вече модели, за децата на А . Джоли - вече снимани във филми, за децата на толкова холивудски звезди, които са актьори? И там ли е имало социализъм?

едно е нетъоркинга, когато пробутваните хора имат и талант и качества и друго е шъробаджанащината, когато не ставаш за работата, ама родата те тика напред...

Jeni

Ще кажа, че разликата между Гала, Бекъм и Джоли е огромна, но не в полза на нашата персона!

Като видя "Визаж" и се сещам как и защо бе основана агенцията. Сега се чудя същото за "Визаж мини моделс"!

на младия поет сина и на Гала дъщерята , стига връзки другари

След като дълги години гледаме Гала по тв.то, сега ще пробутва и щерка си напред. То затова по-кадърните ни деца не могат да просперират от такива "медийни звезди", освен това момичето не е нищо особено с това бузесто лице не виждам нищо чаровно.

е то е ясно че наще гарги грачат по-хубаво... как преценявате, че ващите деца са по-талантливи от другите? какво са виновни децата, че родителите им са известни?

Чаровно е много момичето.

Много хубаво и чаровно дете.

Знаете ли защо родителите не бива да лансират невръстните си деца в медийното пространство, преди самите деца да са осъзнати и да изберат този път? Ми защото съществуват изроди като мен, които гледат снимките на мама с щерка и си мислят за голям шлем ;)

а като гледаш снимки на татко и син за ко си мислиш?

Па за същото ;)

Toni

Това е малък шлем. С бабата е голям. Само за майстори е.

малък шлем са две сестри ;)

А бе по-добре е в пъти от Ива Екимова и нейната дъщеря. Поне до сега Гала и малката не са ни се натрапвали като другите.

С Ива лягам, с Ива ставам, поглеждам в нета- Ива, пусна тв- Ива, радио- Ива, за добро, за лошо- пак тя... Даже нощем, когато простатата ме алармира- пак Ива ми е пред очите

СЪЩОТО Е И С ГАЛА ДАНО ДЪЩЕРЯ И ДА Е ПО УМНА

Петрозаре, ти ли си?

Тежко ти, бай Иване, с тоя Жокер... трябва да е голям кошмар...

на колко години е това дете ? Че си е боядисало косата. Вижте снимките със светлокестенявата коса, и после бам тъмна. Симпатична е иначе.

Жалко,че не прилича на маѝка си.Нищо особено.Има къде къде по-хубави момичета,които не могат да пробият,защото не са дъщери на Гала!

и защо трябва непременно да е красавица някаква.....и какво ви пречи , че е дъщеря на Гала....това са подробности.....харесва ли ви клипа, песента и пр...това е важно, но неееее, започваме с плювките, щото това си можем....

Ти си маѝ от обкръжението на Гала.Да,пречи ми!Има по-хубави и по-кадърни момичета,пак казвам!Ако не и беше дъщеря нямаше да я снимат!Можеше да има кастинг например и да се избере наѝ-добрата!

Мари? Къде е ударението, може би върху първата гласна? Интелектуално измислено име! Дано детето е по-различно от изрусената си майка и се занимава с по-стойностни неща от "На кафе"

а колко стойностен човек трябва да си за да коментираш "дете" (както сам/а си написал/а)

ГАЛА СТИГА СИ ОТГОВАРЯЛА ЛИЧИ СИ ЧЕ ТИ ПИШЕШ ОТГОВОРИТЕ ТИ СА ДОСТА ТЪПИ А ДЪЩЕРЯ ТИ НЕ Е ТОЛКОВА ДЕТЕ КАКТО ПИШЕШ ....

Не детето, а майката коментирам! То не си е избрало името, нито родителите.

Въх, няма никакви други момичета ли?

Шуробаджанащина в най-чист вид

А процедура по ЗОП ли да проведе? Ама че глупости!

Симпатично момиче. Дано не е кухо като майка си.

Ебе.....не ми се верва да е по-умно. Ма, от друга страна, не е трудно щото оная е много куха. Като говори има ехо.