Дауцен Крус с плосък корем скоро след раждането

3 месеца по-рано топмоделът Дауцен Крус роди второто си дете, а ето че преди дни се появи с рокля, чиято прозрачна част разкриваше плоския ѝ корем.

Обратно в новината

Коментари - Дауцен Крус с плосък корем скоро след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега, тя ще изкара, че понеже е щастлива има плочки на корема. :D Иначе и аз родих даже на същата дата като нея, обаче сега съм като човечето на Мишелин :(

Лъже. Хипокси терапия, масажи, мега много тренировки, хапчета за отслабване. Хич няма време за децата си даже.

Нищо особено не е, нормална жена.

За чаровното лице и плоското коремче добре, на защо ми се струва, че ако слезе от токчетата ще заприлича на дакел.

и според мен е грозна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Висока е 1.78 m :) за какъв дакел говориш ?

Говоря, че са и къси крачетата.

"Красотата идва отвътре - ако си щастлив, тя просто струи от теб" - бля, бля, бля. Мацката е уникална, но говори изтъркани глупости. Или си красива или грозна без значение колко си щастлива. Няма как вътрешната красота да те направи външно красива, ако си грозна по рождение. От друга страна това че си красива не е гаранция че ще си щастлива. Двете неща нямат нищо общо. Най-добрата комбинация е външно и вътрешно красива, но затова е рядко срещана.

Това е ген, братче. Завиждам благородно на такива жени. Аз се разбих от тренировки и глад година след като родих.

Не е само ген, уверявам те! Бой и глад (огромна дисциплина имат тези момичета) също не стигат, помагат им чат пат и разни магьосници със скалпели. Но тази е уникална хубавица наистина, моята любимка от ангелите на Виктория сикрет. Изглежда една такава мила и одухотворена, разкошна е!

това да е уникална хубавица?! ажде стига с глупостите :((((((( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Въпреки множеството отрицателни коментари,аз лично,с удоволствие бих и издул коремчето наново ;-)

Че какво-хубава и е роклята. Всеки може сам да си направи в къщи от подръчни материали. И момичето е хубаво. Ние в Плевен си имаме и по-хубави, но това не е толкова важно, щом никой не пише за тях.

- "Дауцен Крус с плосък корем скоро след раждането"- Само питам кой ли го интересува тази жена дали е родила, дали и е спаднал корема след раждането или не е??? ............Защо не ни информирате днес , колко пъти е пръднала и дали е ходила по голяма нужда. Смешна работа .

"3 месеца по-рано топмоделът Дауцен Крус роди второто си дете"-така написано,се разбира,че е родила в 6-ия месец.Тогава това не се нарича раждане,а аборт!Тъпи дописници,некадърен превод от чужд сайт,струва ми се руски по структурата на изречението!

ПИПО

Новината на годината. Статията е достойна за "Пулицър"

Къф й е корема все едно е изрязан.

Свлякъл се е в г-за.

ядех ябълка, без малко да се задавя и екрана стана само ябълка - хич не е смешно