Марк Антъни се стяга за трета сватба

Латино певецът е предложил брак на младата си приятелка и венецуелски модел Шанън Де Лима.

Обратно в новината

Коментари - Марк Антъни се стяга за трета сватба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новото му гадже на някои снимки прилича на Ирина Шейк на млади години, да не говорим, че сякаш са събрали снимк на различни мацки.

П*далче с готина кака. Айде пак такава новина.

Е това си е брак по омраза - той мрази самотата , тя мрази безпаричието.

ха-ха, готино:)

Глеам тука плюят Марк Антъни. Първо човекът си е супер само е нисък. Обаче Вижте Джей Ло. Сега намерете една снимка в която Джей изглежда така разнежена с младите вибратори дет ги кара по азбучен указател и ми говорете. Джей Ло още го обича. Видно е от снимките. За тази манекенка тя е много ниска топка в сравнение с Джей Ло. Манекенка,тоест само много силикон и пластични корекции ,много силикон и пластмаса и екстеншъни и разлика във възрастта. Марко пада надолу. Но на него вече му е важно само набора на булката,другото не е важно. Още си доказва и той нещо. Критическата на мъжете е по-страшна от критическата на жените.

Ега ти изплюека.....

като и мине ядът за лошия пример на изоставените деца, бих се смяла със сълзи при вида на тази перфектна двойка

Лопес, аз съм свободен....

Чудя се на ъкъла на тези красиви жени какво му харесват на този мъж-джобен формат. Той на всичките си жени е до под мишнцата и мяза на нашенски "манто"..

познавам лекар - 1.70 нисак и има висока сапруга - синовете им са перфектни.

големи, хубави, стегнати ... очи.еееййй, парите какво ли не правят.да са живи и здрави хората.

Ако ще и 10та да му е........нас кво ни касае?

Нека се радва човекът, щом може да има такава жена. Той много добре знае, защо тя е с него и си е направил преценката, съответно евентуалните последици.

Марк и е до кръста на Шанон, нали е 1.70 м, с вдигнати ръце... Как я обикаля само - като джудженце около ''Снежанка'' : )

Така си е, но джудженцето ще си има хубави форми за играчка. А Лима след няколко години ще се заоглежда за някой друг.

Брево пич! Ти персонално на нищо не приличаш, но новата много по-хубава от Дженифър Лопес! Да сте живи и здрави, розови бузки, пълна къща с дечица, пълни хамбари с пшеница и т.н.

И аз това се чудя какъв им е проблема на другите, а истината е следната : - Пича не е красавец, но има къде по-лоши примери за мъже на неговите години. - Майка на децата му е Дженифър Лопез. - Сега ще гепи тая яка кака и ще и се кефи максимално. А не е първа младост. - Всички го познават, има талант и...пари да си прави кефа(на макс). - На Марк изобщо не му пука какво мислим за него ;)

Само да добавя, че майка само на някои от децата му е Дженифер Лопес. Абе, който си го може, си го може ...

УФфф, за някои жени освен парите, друго имали значение, защото едва ли няма нейни връстнитци или около годините й, та чак 20 години разлика. Ми да се взема направо с паметник на Ленин от преди половин век!

Не се притеснявай, в теб по-млада жена никога няма да се влюби.

Мерси, не ми трябва, смятам че има разумна граница, но 20 години в един момент изглеждат неестествено. Просто е несериозно. За цък-цък може и да се говори, но другото не го разбирам!

Айде да се женят, пък ще четем след година как се разделят поради несходство в характерите. Мацето е перфектно, той пък е паралия и обича да е женен за хубавици, нищо ново под слънцето.

Добър вкус има Антънито. Ще взема и аз да пропея на испански.

Там поне има възрастово съответствие, но физическото пак куцаше много - той и се нанася поне три пъти на задника.

Мисля, че всички можем да се обединим около това, че мадамата е разкошна :)

Амин!

ако ти трябва матрял я за фуги, я за лепене ....

Като оставим настрана възрастовата им разлика, защото е ясно, че богатите мъже могат да си позволят на всяка възраст младо гадже, симетрията им е впечатляваща. Няма по-смешна гледка от висока жена с нисък мъж. Мъжът трябва да е по-висок, дори когато жената е на ток, какво остава на ниски обувки. Не знам как не се комплексира до нея. Ясно е, че повечето мъже харесват високи, дългокраки и стройни хубавици. Но като си нисък ще се насочиш към ниските и късокраки миньончета. Поне ще се чувства като мъж, а не като малко дете. Освен нисък и кльощав, направо хърбав, грозен, добре че има пари, иначе нямаше коя да му върже.

късокрак може да бъде както ниският, така и високият човек - това е проблем в пропорциите, не във височината. Ама иначе е вярно, което казваш.

Не е точно така, вярно е, че има хора с несъразмерни пропорции. Но говорим за нормалните случаи. Няма как жена 1,70-1,75 да има дълги крака, колкото миньон 1,50-1,55. Просто не мога да си го представя дори. Все пак говорим за нормално сложени хора, а не мутанти:) Аз ниска жена с дълги крака не съм виждала, а ти?

малеееее с тази дългата ще му трябва крик, за да смени позата докато джобното гадже може да си го въртиш в леглото както ти харесва. Ниска жена за креват, висока за парад:))))

Може и комплекси да избива. Сещам се за един приятел който целенасочено си търси висока жена, за да има високи деца. Той е нисък 1,70, което за мъже си е ниско и като дете това му е влияело на самочувствието.

"Ниска жена за креват, висока за парад" - това само ниска и комплексирана жена или мъж може да го каже. :) М, да... Не всеки си пада по ниски жени. Никой не избира как да изглежда и колко да е висок. Но я си представи един тапишон и едно стройно високо маце като това от снимката. Краката й почват от сливиците, тялото и е като струна, изящна и красива. Какво да му харесаш на ниското? Къси крака, малък човек... не е за вкуса на всеки. Място за сравнение няма=D

симпатяга, мацката е много красива, въпреки че като двойка не си отиват изобщо - дори не знам как са се събрали. А по въпроса за височината - аз лично съм висока, но не харесвам мъже над 1.90 понеже ме е страх, че може да родя змейове ( т.е. хора над 2 м)

Сега вече знаем, къде е ключът от палатката в тази комбинация - за да не се раждат змеьове - хитрооо!

Само пеенето му е хубаво, ама мацката му е два пъти по-арна!

това момиче явно иска кариера да прави, повече внимание от медиите, парички, и така.

Моделката - тунингована отвсякъде/ все пак е венецуелка, а там си правят пластики от невръстна възраст/ , но са нелицеприятна двойка : тя висока - той нисък, тя - млада , той - татенцето и .....за какво ли си говорят

е перфектно грозен! Да се готви за четвърта сватба - повече от очеизвадно.

Какво му харесват на тоя............. Явно не е външен вид, че той даже не е и чаровен.

Ами сладур си е Антъни! Мой набор е(аз също изглеждам добре)и изглежда като момченце. Толкова много мъже на тази възраст вече са като дядковци. Вярно е ,че този държи микрофон,а не примерно волан на камион,но все пак личи си гена.

Ти мъж ли си или си жена?

Какво отношение има полът ми към темата?!

Точно си прилича на възрастта, че и по-пошо - перфектно грозен и нисък.

И на мен ми изглежда като болен - кльощав, дребен .... след време, когато попаднат на здрав и як мъж - жените го разкарват. Що се отнася до пеенето му - поносимо.

Да му се не види как разбираш нещата... Как се роди такъв капацитет и анализатор да се чуди човек.

Тоя винаги ми е бил противен.

Този Марк е много добър певец, НО като визия е просто зле-винаги ми изглежда като болен човек. А за манекенката-много смешно изгледа, като е 20 см по-висока от него, все едно мама с детето...;) Живи здрави до следващата му манекенка.

Тук само нещо не уцели!

Това е брак! Човека има пари и е желан! Тя е хубава и е желана! И двамата, каквото им трябва са намерили. Е, колко време ще трае тази сделка не е толкова важно. Нищо вечно няма.

хубава жена се жени за пари , нищо ново какъв "красавец"

че красавец е този Антъни....Направо нямам думи... И как си отиват. Особено ..тя с една глава над него и 20 год по-млада