Крисия: Искам да продължавам да пея

“Много съм щастлива, че сме на второ място. Искам да продължавам да пея“ - каза малката българска звезда 10-годишната Крисия на летище София.

Обратно в новината

Коментари - Крисия: Искам да продължавам да пея | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕДНО НЕВЕРОЯТНО ТАЛАНТЛИВО ДЕТЕ ЕДНО БИЖУ ПОЖЕЛАВМ Й ОТ СЪЦЕ МНОГО УСПЕХ, А НА ЗЛОБАРИТЕ И ЗАВИЗЧИЙТЕ - ДА СЕ УДАВЯТ В СОБСТВЕНАТАЙ СИ ОМРАЗА

Това дете е родено, за да бъде чалгаджийка. Песента, облеклото и всичко е отвратително!

Jeni

Е какво е виновно детето, че някой малоумен реши да го облече така??? Не ми хареса облеклото, но момиченцето е сладко и пее добре!

Аре спрете се малко вече,че взе да втръсва,ок малката изпяла една песен,неочаквано за всички не е последна,не спечели конкураса и толкова.Че не е мегаталант е ясно,че е красиво детенце-ок,обаче новините да започват с нея,по канал 1 да я питат философски неща-аре малко усещане.Малката си е дете,нека тия около нея не я побъркават,че като знам от какво тъпо семейство е-майка проститутка и баща рекетьор бухалкаджия,сега остава и с техни интервюта да ни залеят.Оставете детето да си гледа уроците,не я правете пайнер-звезда.

ENYA

Да примем, че всичката жлъч, дето си излял/а тук е вярна, не ти ли мина през пилешкия мозък, че това дете може да чете и как ще се почувства от тези жалки и неверни плювни? Наистина ли можеш да кажеш на 10-годишно дете всичко това? Завист някаква те тресе яко. Ти колко години си гледа уроците и нямаше ли нито един урок, от който да разбереш, че след точките и запетайките има интервал? ...примерно.

На кого да звиждам,овча главо,на некво хлапе ли...аре излез от филма.10 годишните да си пишат домашните и да си четат уроците,нямат работа из форуми за възрастни.

Тя дава интервюта и участва в шоута. Няма време да чете хвалебствията в дира. Оти се морите? А бе сега се сещам, некви кинти не изкара ли от това второ място?

Ако не беше Криса, Армения щеше да е на първо място, а Русия на второ. Това разградско хлапе обърка празника на хората. Тя е виновна за всичко! Хубаво и беше спрял тока , ама инат братче, да сме там да си покажем магариите.

На някои хора им е малко пространството на плоския монитор ,за излеят злобата си и затова им трябва 3-D екран!

Смятам , че България няма място на голямата Евровизия. Само им разваляме купона на хората с нашите ганювски номера и фасони. Гледами се истински празник на музиката , а не някакви импотентни напъни за начесване на нечие его.

Cкъпи деца вие сте прекрасни. Aко в страната ни има повече такива деца , бъдещето ще е много по-хубаво. Tрябва да изгоним злобата и завистта от сурцата ни.

Това дете продължава да ме насълзява. Браво Криси, гордем се с теб!

Може ли нито Кубрат Пулев да спечели,нито Крисия,и Националат ни също,опа вярно Кубрат го каза,срещу мафията е много трудно да се бориш.на Крива ракета Мафията и пречи:)

..че е създал Крисия с нейната усмивка,лъчезарност и желание да се учи и развива. Това момиче ни дава малко радост и разнообразие в ежедневния ни сив и донякъде мрачен живот. Да й пожелаем щастие и късмет в живота!

....ами ДИДИ,ти си ходи при Пайнера-явно такова ти е нивото и слушаш само долна чалга.аз не знам нито една от този род певачки,но това способно дете ще стане световна звезда,така че ти се разкъсай от злоба.фактите са си факти,а такива като теб МАРШ ПРИ ПАЙНЕРА.

Ми пей бе кой те спира? САмо гледай да не залитнеш към чалгата, че като ти гледам наставниците...

този ЗАЩО нормален ли е? таланта си личи и това не може никой да ти го вземе ида те бута,а бездарните завистници века си дрънкатимало и други таланти...ами да се явят и покажат-когато си талантлив ако не тук все някъде в света ще те забележат.на кастинга нали се явиха много деца,но Криси е класи,ама много класи над тях.иначе посредствени дечица с чисти гласове дал господ....но това е дар от бога.рядък талант.

Браво,Криси. Жестока си.Продължавай смело напред,напук на тия злобари тука.

Към редакторите на Дир-а!Поправете текста под няколко от снимките, че това не е бащата на Крисия.Първо проучете нещата.Човека го има на видоето на Крисия изпълняваща Ветрове

На снимката, която сте обявили, че Криси е с баща си.......Това не е баща и, а организатор от екипа на България!

Защо и кой това момиче го бута така резко,омръзна ни от шуробаджанащина.

Единствено ТАЛАНТЪТ му го "бута"напред и нагоре-да ти е ясно вече!

Искаш да кажеш че само тя е талант в БГ,я помисли малко ако можеш!

някой да каже колко и кои музикални педагози са изказали и какво точно мнение за нея. Всички много разбирате от музика. Слави Трифонов е който прави всичко, за да се рекламира, че шоуто му западна.

Да речем че в България ще я бута някой, може и да има някоя връзка и в някоя друга страна, ама я се поинтересувайте как така хора от толкова страни я харесват, че даже от Индия, пакистан, Китай, САЩ, и откъде ли не искат да има собствена страница, за да могат да се свързват с нея.Е няма човек който може да я избута толкова, колкото и да не ви харесва!

ако някой "бута" това дете, то този някой има доста добър нюх за талант... и трите деца за супер!

Браво на тези деца, те са нашата гордост. С успехите си те прославиха България и ни направиха горди с това.Пожелавам им да не спират покоряват нови върхове.. Бъдете здрави и щастливи..

Браво дете! Сбъдни мечтите си!

Jeni

Продължавай миличка! Сбъдни мечтите си и радвай хората!

Браво на Крисия - направо звезда. Само не мога да разбера защо бяха натресени Хасан и Ибрахим. Може да са таланти (нямам нищо против децата), но нямаха място точно в тази песен и на този конкурс. Май някои имаше голямото желание да покаже не Европа ентическото статукво в България, и успя.

На ограничени и глупави хора като теб отговор трудно може да се даде, за да разбереш!

Човекът не е нито ограничен, нито глупав (за разлика от теб). Просто може да мисли, да чете между редовете и да вижда малко по-далеч от носа си!

До всички хейтъри тук - вие знаете ли, че няма в света такъв случай деца след 2 години занимания да свирят така на пиано.

Така е. Деца няма, но шимпанзета успяват за година и половина.

Нека поне децата да не делиме! Това,че са с говорен дефект е нещото,над което трябва да се поработи.Инъче са талатни,това е безспорно!

На теб колко години ти трябваха или споделяш личен опит?

Децата си бяха за първо място, нямаше по-добри от тях. Песента също беше много вълнуваща и запомняща се. Това второ място си е първо, те са победители и не само заради наградата, а заради изпълнението, което беше на световно ниво.

Нека да бъдем реалисти. Класирането им е около десетото място.

Отзад напред или отпред назад?

Крисия е едно малко слънце! Бъди благословена малка принцесо!

Много щум за нищо.

Ти не си една професионалистна от бранша, ти си една обикновена проститутка от бранша.

Децата са чудесни! Как ли реагират турците в Турция, като ги знам какви са нацита. Може ли някой да приведе нещо от пресата в Турция по случая? Каква им е реакцията?

че това е едно от най-големите постижения на турската нация, след откриването на Америка.

Догодина, аз ще представлявам България на "голямата" Евровизия, като обещавам най-тържествено да спечеля първото място по категоричен начин. ПОДЧЕРТАВАМ, това ще се случи без съпровода на хора от малцинствени групи. Всичко ще бъде акапелно, а за акомпанимент ще щракам с пръсти!

Няма да я представлявам аз , защото екипа не ме кефи. Ние звездите сме капризни. Не сме всеядни прасета.

Екипа може да се промени винаги. За менюто на прасетата не знам, но ще се съглася с теб, защото явно имаш опит по темата.

То видяхме кой тайничко си щрака с пръсти........

Don't worry be happy!

Cигурнo e едно-Xасан и Nбрахим ще стигнат много далеч....

от този политически конкурс ли разбрахте, че има талантливи българи? Всяка година десетки деца водят тихомълком своята битка с бедността и безхаберието на държавните институции, за да покажат пред света таланта си. Но за тях не пише, а и повечето от пишещите тук едва ли искат да прочетат. Истината е тъжна, но Крисия сама нямаше да спечели нищо, печелившата формула е Хасан и Ибрахим без фамилното им име Игнатови.

Кое те кара да мислиш, че Сърбия даде 12 точки на българчетата, заради "печелившата", според теб, формула? Всеки, който поне малко разбира от музика, е наясно, че нашата песен беше най-мелодична и запомняща се, а децата бяха неотразими.

Много ми харесва държанието и, толкова е малка,а премерена във всичко, няма лигавене, няма изхвърляне, каква усмивка само, нямам музикална култура,но ми харесва как пее, всичко в нея ми харесва.Да е здравичка и да продължи да се развива, за да ни радва и занапред.

Я бегом на училище малка сополанке.Стига толкоз време е за знания!После Митьо Пайнера ще те поеме.

за какво си седяла в училище? пунктуацията се учи още във втори клас и НЕ ОБИЖДАЙ ДЕТЕТО!!!! що за злоба и завист???!?!?!? как спиш нощем? сънуваш ли? какво сънуваш?

А дано, поколението на Крисия да е като това дете- талантливо, със самочуствие, трудолюбиво и без капчица самонадеяност. Браво Крисия! Ти показа на възрастните това, което трябва да са! Успяла и смирена! Браво!

Детенце мило, ти ме върна в БГ-то! Детенце мило, много си чаровна! Детенце мило, пожелавам ти успех=талант(който имаш), и здраве, защото, мило дете, не знаеш какво те очаква!

Наистина много те харесвам, Крисия. Не ми харесва, че те наричат звезда и се държат с теб като с холивудска звезда. Убедена съм, това ще убие детското в теб и няма да ти донесе истинско щастие. Желая ти здраве, щастливо детство, повече игри и чувство за хумор. Дано успееш да сбъднеш мечтите си! Ние ти благодарим за таланта, всеотдайността при подготовката, дисциплинираността. Прегръщам те!

съм на Вашата възраст, но още нося детското в себе си. опитаха се да го убият по хиляди начини, но не успяха, и звезда да бях станала, пак не биха могли, чистата душа си остава такава и в калта да я овъргалят и в небето да я издигнат, за това и пее Крисия в песента си.

Само не разбирам,защо другите телевизии останаха безмълвни,все едно тези ангелчета не съществуват и това,което направиха, не се е случило...много е жалко! ОБИЧАМЕ ВИ,МИЛИ ДЕЦА,ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!! ПРОДЪЛЖВАЙТЕ НАПРЕД,ТАЛАНТА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ОТНЕМЕ!!

защото това си е бизнес проект между БНТ и БТВ.

И в допълнение:Аз пея по-добре!

Отличен пример за това, как се постига голям успех! Без професионализъм не може, халтурата не върви. Без талант не може, талант, който да отгледаш и се грижиш. Без финансиране също не може. Успехът ражда успех! Нека това е за пример на всички нас.

Аз пея по-добре!

БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ!

с изявления не става, това и ням може да го напише, а ти си наякое от х-фактор май, а?

Браво на децата, талантливи са. Но защо ги мъчат да правят изказвания, пресконференции и т.н. глупости. Вече започвате да дразните, сякаш няма други талантливи деца в България. А и тези пък изтрещелите майки, дето ходили да посрещат с букети..

ако твоите са наистина талантливи, ще им дойде времето и на тях, не плюй сега

Браво деца!Върнахте самочувствието ни, направихте цяла България щастлива!Вие бяхте първи!!! На малката ни Родина беше отредено второто място, но всички знаят, че по-хубава и оригинална песен НЯМАШЕ! Най-малки и най-талантливи. Крисия е уникална певица, а братчетата Ибрахим и Хасан са преродените братя Владигерови. Да сте живи и здрави дечица и да прославяте майка България! Обичаме ви!!!

Националният но отбор не биха,защото и на тях им е виновна мафията,като на Кубрат Пулев. Българският спорт умря от много време,сега единствено сме най добри със устите,да се хвалим и да обиждаме.единственият отбор който може да зарадва всички Българи за успехите си,това са ЛУДОГОРЕЦ.

Диапазонът на твоето щастие е мноооооооооого ограничен и затова толкова трудно се вижда! По тази причина си негативно настроен към всичко добро в живота! ПОПРАВИ СЕ навреме!

Допълвам! Разград - град на таланти! Имат си "Лудогорец" и сега това прекрасно дете Крисия! Чакаме следващите!

Браво на децата,но защо трябваше Мирчето и БТВ да ги мъчат на т.нар.пресконференция-децата бяха видимо изморени.Оставете ги да си починат,пък после им взимайте интервю.Да оставим настрана,че братята трудно говорят български.Радвайте им се и не трупайте актив на техен гръб.Слави заслужава поздравления,защото успя с тези талантливи деца.

братята просто заекват, учителката им се казва Маринела, да ни мислиш, че на турски си говорят с нея?

Катя

Братята говорят трудно, защото заекват, а не защото им е труден българския език. Те са безспорни таланти, виртуози, а са едва 10-годишни. Но, за съжаление, когато природата даде на някой много в едно отношение, тя компенсира (отнема) в друго.

Като родител, трябва да разграничавате нужда от логопед при децата и необходимост от езиково обучение! Проследете детето си, защото има опасност да пропуснете важни симпотими!

Както каза katya_c, близнаците имат тежка форма на заекване, и това според мен е защото са много чувствителни деца.Те се изразяват с музиката която чувствуват и пресъздават свирейки на инструментите.Аз лично много вярвам че те ще преодолеят този проблем и поне аз ще се опитам да им помогна по някакъв начин.Да са живи и здрави! А по въпроса за водещите от двете телевизии това беше извън всякакви норми.При всичките им думи за грижа към тези деца, не спряха да си задават въпросите, само и само да са на камера и да си оправдават политиката на работодателите им.Съвсем видно беше, а и е близко до акъла, който го има, че децата са изтискани от евровизията, от пътуването, от стреса, а и това което им се случи с токовия удар, и просто беше грозно да ги държат толкова време за тази пресконференция.Въпреки всичко и всички, те бяха прекрасни!

Време е да ги оставите малко да си отдъхнат тези деца. Пожелавам им весели игри с приятелчетата.

Мили, талантливи рожби! Нямаха никаква конкуренция и ме накараха наистина да се гордея с тях! Браво!

Прекрасен пример за това, когато талант, професионализъм и финансиране се обединят за постигане на една цел! Пожелавам на следващата "голяма" Евровизия да се случи същото.

Защо не проверявате информацията, която ще помествате? Ставате смешни за пореден път. Къде видяхте на снимките бащата на Крисия? Респект към децата прославили БЪЛГАРИЯ! БРАВО!!!

къде го видя това твърдение в статията?!?

под снимките...

Огромен успех! Дълбок поклон пред невероятния талант на тези прекресни деца. Доказаха, че когато човек е наистина талантлив и можещ винаги намира и подобаваща оценка. Крисия пък наистина е дете докоснато от Бога! Адмирации за страхотната организация и финансирането осигурено от Слави Трифонов. Адмирации към управите на двете най-големи телевизии - БНТ и БтВ, че успяха да загърбят корпоративните си интереси в името да достойното представяне на България!

Айде догодина Крисия ще им свири а Хасан и Ибрахим ще пеят на турски и ще станат първи на евровизиите щото всичките Айшета и Мехмедчовци ще гласуват за България :)

си ти! Нещастник, неспособен да изпита радост дори от грейналите детски очи! Лузер нещастен!!!

дудук си ти неграмотен :) никой не подценяша таланта на Крисия - а за това че децата се използват за да се печелят гласове от малцинствата..за сметка на замазването на националността! никой от другите участници не пробутаха малцинства в антуража на участниците си. и сърбите можеше да сложат две циганета с да тропат с дайрета и те си имат роми но не го правят по този смеяен начин както го правят от седемосми! и конкурса е за песен а не за оркестър :)

Ти бавен ли си или си спрел?

Е ,от такива като теб вече ми писна.Това сме ние българите-не можем да се зарадваме на нищо,все да окаляме хората,които успяват.Ей,пич,стегни се!

Браво на Крисия, другите деца не ни бяха добре представени. А и те самите нищо не говореха. Наистина Крисия е уникална и сега се чудя, къде са тези дето казваха, че не можела да пее и всички от детския радиохор пеели по-добре от нея:-))

ще се въздържа, но детският радиохор съществува от 50 години и е на космическо ниво - наистина е световно известен. Не залитайте в тази крайност да го принизявате под протежето на Слави! Ще поживеем и ще видим какво ще постигне това дете-чудо, а за възпитаниците на хора, вече знаем.

Малко неправилен подход е да се сравнява Крисия с деца от хорове, пък били то и най-известните. Крисия е индивидуалист и то с изключително подчертан характер, глас, държане и пр.Тя може да пее в хор, но и там ще се отличава значително, поради нейните данни, та е сигурно че ще е солистката.Докато в хоровото пеене, въздействието от гласовете е когато са всички заедно.А за въздействието на Крисия когато е на сцена,а и извън сцената, всички видяхме, какво може, аи тепърва ще видим още.Имах честта, удоволствието и щастието да се запозная с нея след кастинга и мога да кажа че е изключително момиченце, а аз съм много критичен по природа.Успех Крисия!

А какво стана с резултатите от онлайн гласуването по интернет, обявиха ли ги ?

Дете докоснато от Бога!Да е жива и здрава и да продължава да ни радва.Успех!

Голямо браво на Криси,чаровните бливнаци и на целия екип!!!