Крисия, която спечели второ място на Детската Евровизия, се завърна на родна земя. "Не съм очаквала, че ще спечеля, но се радвам да бъда на едно от челните места", сподели пред камерите на летището Крисия. Малката българска принцеса призна, че е доста уморена, но въпреки вълнението е успяла да поспи след концерта снощи.

Запитана дали има желание отново да участва в Евровизия Крисия отвърна: "Да, когато порасна". На въпрос дали би искала да се завърне отново в конкурса и този път да го спечели, новата голяма звезда на българската музика отговори скромно, че е направила каквото може за победата в Малта.

За да посрещнат Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим на летището освен техните близки, бяха дошли и десетки непознати с български знамена и букети. "Не ги познаваме лично, дойдохме да ги поздравим и да подкрепим тези посланици на България, които в днешните времена успяват да представят страната ни по положителен, красив и хубав начин", сподели една от жените, дошла със своето малко дете, за да поздрави родните участници в детската Евровизия.

"Приемаме ги за личен пример и им благодарим", сподели друга от присъстващите майки. Тя дори изрази надежди, че някога собственото и дете, което днес е на 11 месеца, ще има таланта на Крисия и ще постигне мъничка частица от огромния успех на талантливата ни певица.

10-годишните Крисия, Хасан и Ибрахим бяха най-малките участници в тазгодишната Евровизия. Те донесоха на България най-големия успех в историята на детската Евровизия. Сензационното трио спечели престижното второ място в Малта с песента си "Планетата на децата", която събра 147 точки. Конкурсът спечели представителят на Италия Винченцо Кантиело със 169 точки с песента "Вашата първа голяма любов".

Вижте снимки >>

Крисия избра песента “Моя страна, моя България“ да бъде първият ѝ поздрав в музикалното шоу на bTV “Гласът на България“ към българската публика след идването й у нас .

Вижте снимки от представянето на Крисия >>