Класната на Въргала му предложи подкрепа

Комикът бе обявен за "Любима звезда на България".

Обратно в новината

Коментари - Класната на Въргала му предложи подкрепа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На първо място, на 4-то място...какви са тези класации? За най-голям идиот ли! Бахти пропадналите типове, особено Тачо и Жени, отврат! Ну Погоди завършил първи! Баси комплексара, нечистоплътен и мърляк!

Ей, много е нечистоплътен този карамфилов!!!Направо вони!!!

На карамфили ли?

Щом манипулират вота на хората аз няма да им пускам повече смс-и.

Нагласена работа бе. Влади е фалшив и изобщо лъже! не е закъсал и не е толкова кахърен!!!Прави се на луд. Е може да пие-ама вече и това не прави. Жалко,че сладурчета като УОШ и Вулева не спечелиха

Ама този дебил ли спечели?

Gal

а кои да спечели...жени и тачо ли? или може би повечето български семеиства се припознават в тях.....

Jeni

А ти припознай Й-то, пък после коментирай!

Зачудих се какво да ти напиша, но .... "човек" който е дебил знае какво е и затова пише така за другите! Е, Влади е невероятен човек и вероятно в пъти по-добър, по-умен, по-свестен, по-кадърен, по-професионалист, и по .... по.... и по..... от теб, който и да си. Явно нищо не си постигнал в живота и затова седиш в нета и ааа, този лош, оня още по лош. Тъжно ми е за теб, но съм сигурна, че няма да разбереш, каквото и да ти пишем. Ще висиш тук и ще бълваш змии и гущери срещу всеки постигнал нещо, защото си една голяма НУЛА.

За мен победителя е Уош ем си, Въграла да е жив и здрав, също и Йорданка. А това жени и тачо да са по-харесвани от Албена е абсолютно немислимо.

Гадно е да имаш фаворити,да водят във всички анкети,да бъдат победители във всички проведени елиминации и накрая да ти сервират тази три часова мега пародия!Как не ви е срам да мамите!

Този ВИП Брадър се превърна в благотворително предаване за финансово закъсали вехти и настоящи хора от т. нар. столичен "хайлайф". Такова публично падение малко хора могат да си го позволят.

МНОГО ХОРА ТОВА СЕ ПИТАТ И ЗАЩО ТАЧО БЕШЕ ВЪРНАТ,НАЛИ УЖ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ДОСТЪП ДО ВЪНШНИЯ СВЯТ,А ТОЙ БЕШЕ БАЯ ВРЕМЕ ОТВЪН

някой може ли да обясни конкретно зашо Албена Вулева бе тенденциозно оплюта и изкарана най-голямото зло в България? Може ли някой да даде конкретен пример? Също така може ли някой да обясни защо Тачо, който бие жени и обижда по най-каруцарския начин си го върнаха в къщата, а също не получи дори и 1/3 от агресията, която се изля към Албена Вулева или Зорница? Защо винаги сте такива овце и позволявате да ви манипулират????

и аз това питам от много време насам? и защо прокуратурата не се самосезира за заплахите за саморазправа към останалите и за причинения им стрес това е шоумафия задкулисие нагаждачество простотия и пълно падение -срам срам срам и за ники кънчев включително

аз ще ти обясня, че щом явно намираш положително човешко качество в споменатата госпожица, е крайно време да преосмислиш системата си от ценности. Някъде на дълбоко имаш повреда!

а свирка предложила ли му е?!

Кой какво е спечелил в този бълвоч не е много ясно , но вие колко (какво).........загубихте да го гледате(коментирате) Попълнете празното място :)

Хайде изплюй бастуна дето си глетнала. А празнините от всякакъв тип си ги попълни сама. Ние да не сме ти някаква занимавка!!!

Интелигентните хора гласуваха за Албена и Уош,възрастните за Йорданка,а бай ганьовците за останалите

ако ти си гласувал така, интелекта ти е колкото на пиле!

сега разбираш ли, защо имаме интелигенция само на книга?

Ахаха, да не би да визираш, че коренът на думата инТЕЛЕктуалец е теле?

Дайте му нЕкой лев на човека! Кви ли не глупости говориха и вършиха! За стотинки! Горчинките!

След всичко,което стана в шоуто не знам колко ще му е сладка победата.Ще бъде запомнен с това,че е нечистоплътен и с изпросената си награда.

Честито на печелившия - г-н. Нико Тупарев продуцент на предаването, прибрал стотици хиляди от балъците гласуващи с СМСи.

Въргала може да е добър комик,но нямаше да спечели,ако не беше случката с Воче.Йорданка Христова-естествено,че е голяма звезда,но това шоу не беше за нея,нейната публика е друга и не вярвам да е гласувала.Освен това тя направи няколко гафа в шоуто и едва ли са много хората гласували за нея.На Уош дадоха задоволително място,все пак е току що изгряваща звезда.Манови ги компенсираха с четвъртото място за това,че излагацията им беше пълна.Албена нямаше как да стане победител,защото в светските среди не е добре приета и продуцентите щяха да загубят от това.За Кучкова съвсем закономерно последно място. Каквото и да си говорим финала си е нагласен!Нищо ново под небето!

Няма как да приема , че един човек като Влади е ВИП-а на България. По време на престоя му в шоуто нещата , които ми направиха впечатление бяха няколко- нечистоплътността му ФАКТ , поведението му на жертва с което да провокира съжаление у зрителите ФАКТ, И НАЙ-ВЕЧЕ ПРОСТАШКИЯ МУ ИЗКАЗ " Ше ти кажем нещо или да ви таковам майката" На мене лично този човек ми е адски НЕСИМПАТИЧЕН и се изумявам от факта , че хората са предпочели него пред истинската ВИП-персона в шоуто Йорданка Христова .

Гледах само една серия от Вип Брадър и знаех кой ще спечели, то е ясно! Повечето българи имат слабост към Въргала от отдавна, не изключвай това! Нещо като стар колоритен роднина. И Йорданка така, но по-далечна.

Младите под 18 години да не се обаждат.Ще през 1992 още не са били заченати и не знаят ,че тогава имаше едно студенско предавана Куку Влади Въргала и Слави Трифонов бяха част от него.Помнят ,че тогава бях на 10 години и го гледах.Леле как бързо лети времето .После се разпаднаха.Влади си заслужи победата.Пожелавам му още много успехи и от тук нататък го чакат само хубави неща в живота.

СУТРИНТА СЛУШАХ ВЪРГАЛА ПРИ ГАЛА НО ТОЙ НЕ НАПРАВИ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ДО КРАЙ ЗАПОЧВА ЕДНО ПРОДЪЛЖАВА С ДРУГО НИКОЙ НИЩО НЕ МУ РАЗБРА ЛИЧЕШЕ ИМ НА ДРУГИТЕ ЧЕ НЕМОЖА ДА КАЖЕ НИЩО НО СИ ПРЕМЪЛЧАХА АКО БЕШЕ НЯКОЙ ОТ ДРУГИТЕ ЩЯХА ДА ГО РАЗПЪНАТ ==НА МЕН ВЪРГАЛА НЕ МИ ХАРЕСА НЕ БЕШЕ ПРИМЕР ЗА НИКОЙ, КАМЕЛИЯ БЕШЕ ПРАВА МАЗНАТА МУ КОСА ЛИЧЕШЕ НА МНОГО МЕСТА ==ПОБЕДИТЕЛ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ И Е ЙОРДАНКА ХРИСТОВА

Иаз слушах, какво говори Владо, но разрах всичко ,което говореше. Извине ме Т.А., за да разбереш Въргала е необходимо да имаш сърце , душа и много други качестваи добродетели , които на теб на теб не са ти присъщи. Мисля, че с това изказване не е повод с което да се гордееш.

"За първи път разбирам , че трябва да слушаме със сърцето а не с ушите си" ....Апропо човече по "грамотното" ти писание разбрах , че Слушаш и разбираш с една част от тялото , която се намира отзад под кръста.......

Алооо, компанията...Сопрете се, бре! Човек ще рече, че ни ядете, ни пърдите, ни алкохол пиете! У това "шоу" много срам, много вулгарни реплики, много простотия, ама СЕМ, като щраус си е заровило главата в пясъка, а г-за му се вее отгоре и всеки го оножда, как си иска...Простете, че се изразявам грубо, ама за такова "шоу", такива изрази! Аре, наздр..., ъъъ, със здраве!... Влади е пич и аз му пожелавам да се измъкне от страховете си! Успех!

Пич пич, ама не само И Раева е забелязала, че играе. Играеше си като подпийнал кум, на селска сватба. Абе жив и здрав да е, той беше от добрите избори.

Колко е важно ,,мнението на империатрицата Илиана???????

НОмер 1 Албена номер2 Уошли и тогава всички други!!!Истинските хора не ги уважаваме,ако ни кажат истината в очите ,затова ллъжи народе и ще бъдеш обичан!!!

имаш ли 12-13 години?

Imam,имам и разбирам достааааааа!!!!

на фона на крисия и кубрат пулев и вълненията от преди два дена тия са някакви пълни нищожества-изобщо пълно падение е тая година брадъра -всичко се опорочи с повторното вкарване на побойника тачо с връзки така да се каже и против всякакви правила на формата и лиценза-той продължи да заплашва останалите участници като по този начин те не можаха дори да си изказват мнението , вся уникално грозни сцени на заплахи със саморазправа , заплахи за живота и всичко това пред очите на цялото общество и прокурата , която трябваше да се самосезира ако изобщо има нормална прокуратура в българия-това беше върло погазване на човешките права на останалите участници в шоуто и на никой почти от там коментеращите не му направи впечатление-падение падение падение на ники кънчев и компания -тотален срив а морала и ценностите -нагласистика , шоумафия, наши хора, задкулисие и пълен провал -не мерси това вече ме погнусява

Правилно! Само да те питам, на теб Пулев положителна емоция ли ти беше?

в спорта има и загуби ... но самия факт че достигна до такава голяма световна сцена излъчвана 150 държави на живо и накара хората да се замислят и чуят за българия е голямо постижение -досега никой не го е правил а много дори не са си и мечтали -трябва да му отдадем заслуженото -настина много се вълнувах за него

Мен само Крисия ме зарадва истински, а за Пулев не искам и да започвам да пиша.

Каква ли ще му е подкрепата? Да му подари една дамаджана домашна ракийка може би....

Може пък да се опита да го превъзпита да не псува по телевизията и да си мие косичката, знаеш ли...

Влади, нито е някакъв запомнен комик, нито е някакъв познат актьор. Тези, който знаят за него, го помнят само с образа му на "Влади въргала" с една и съща сценка в различни забавни програми и това е.... Не е никакъв кадърен и известен актьор, камо ли пък любимец на публиката, а любмец на сценаристите, който са решили да му помогнат финансово и да го отърват от алкохола.... Лошо няма - но защо тези, който наистина вярват и пускат Есемеси, трябва да бъдат правени на глупаци....?

Защото в България е така!Граби се и се лъже бедния народ!

защото, за да пуснеш смс значи, че наистина си глупак или роднина.

Много силен старт,с големи имена в началото,а накрая май не можахте да угодите на всичките капризи на звездите и се чудите как да наместите местата им на финала,за да няма обидени. Истината е,че всички се изложиха много здраво!Може би за да компенсирате Влади за етикета,който му лепнаха го наградихте с първо място.Естествено е че и Йорданка няма да изкарате първа.Тогава за каква прозрачност става дума?Естествено,че е нагласено!

поне наградата няма да отиде за тъпи нови силикони има някаква вероятност да направи някакъв филм с парите от наградата + други пари ...

Koй спечелил, спечелил,но таяИлиана е голяма квачка!!Тя се любува на себе си!!Компетентна по всичко!!!!Кой го избра

Финалните места се определят от продуцентите! Жалко,че не сте го разбрали!

Еее, чак пък жалко! Не предавайте такава значимост на това предаване, има много по-важни и стойностни неща!

Жалко е наистина, защото за такова незначително шоу ни лъжат и "събират парите" на подлъганите хорица жадни за зрелища, а какво остава за ВАЖНИТЕ, СЪЩЕСТВЕНИ И ЗНАЧИМИ НЕЩА В ЖИВОТА НА ХОРАТА! Измамата е КОЛОСАЛНА!

победа на пишман вип в пишман шоу:) да не забравяме и пишман кобрата....КРИСИЯ ХАСАН ИБРАХИМ, те наистина СПЕЧЕЛИХА!:)

Никой не е спечелил.Това шоу е порнография,а тия,,випове,,-неграмотни,вулгарни,злобни,тъпи .Ако това са особено важни персони на България -срам ,позор и про-сто-тия.Дана Христова била звезда,бих я оприличила на дребнава лелка от предградията,да не говорим за цигането,невъзпитано кали ли е нямам представа,воче моче-простакеса,гигова,назначена милионерска дъщеря-какво е допринесла тя за страната ни и тая подиграфка въргала.Ако това са пример за подражание,по-добре е да се гръмнат.

Определи авторитетно човекът, пишещ подиграФка... Хайде, първо гредата, после треската... Иначе много ще ви се подигрФат...

Явно не е колежка от жълтата преса, но поне се опитва да стигне нивото на Вулева. Тренира.

спечелиха титла! Неможе да употребявате понятия като "спечелил" за този изпаднал човек. Трябва да кажете: "Биг Брадър даде подаяние на ..."

Не цапай имената на децата, който и да си ти! Подаяние можеш да получиш ти, защото съм сигурен, че в този живот не си направил и една хилядна от това което е направил Влади!

точно част от "творчеството"на този "велик" комик ви допада-скечовете на чейнчаджия в ку-ку, пантуди или евтината халтура в новогодишните програми от началото на 90-те? с коя постановка или сериозен продукт ви впечатли тази "звезда":)?

И КАКВО Е НАПРАВИЛ -СЕЕ ПРОСТОТИИ,ИЛИ ЗАПАМЕТЯВАШ ПОВЪРХНОСТНО ...

Колко любима е друг въпроса, но аз алкохолик за любимец на народа не бих избрала.И не бих се чувствала удобно като знам,че са ми дали пластмасовата плочка от съжаление. Единствена звезда в това подобие на шоу беше Данчето!

Любимата звезда на булгаристан е дребен застаряващ алкохолик с мазна кичара и крайно вулгарен изказ, вижда ми се справедливо а на вас?

Нагласена класация отвсякъде!! Сигурна съм, че за Кучкова са гласували повече отколкото за Данчето. Пускат СМС младите, а те дори не я познават голяма част от тях!! Второто й място продуцентите й го подариха от куртоазия. Това е игра и вътре имаше личности макар и не толкова ВИП , които носеха багаж в главата си и играеха реално, а не само усмивки и неизречени думи!!

Да,на полуфинала Кучкова беше четвърта,а Данчето едвам се докопа до финала.Мястото на Манови също е под въпрос

ПИПО

А аз искам да "благодаря" на Бай Брадър и всички турски сериали. Прибирам се от работа, пускам ТВ и започвам да прехвърлям каналите. Бай брадър....изпращам поздрави на майките им, ....турски серила....пак поздрави. И на края пускам Дискавъри или Нешанъл Джеографик. Та благодарение на Бай Брадър и турските сериали, научих много интересни неща, мама му стара.

Купи си съвременен телевизор, който след като го включиш да ти е на канала, който си спрял... и с дистанционно, да не въртиш на ръка каналите, че от поста ти останах с такова впечатление...

ПИПО

Събирам пари, баце. Още на Електрон карам.

Биг брадар тотално се оакахте с тези нагласени истории.Във всички анкети водеха Албена и Уош!Никой вече не ви вярва,ама и на вас като гледам не ви пука.Миналата година по същия начин спечелиха Станка и Златка и какво от това?Поука не си взехте!И престанете да каните Илиана Раева,която само кудкудяка и не и прави чест,че изкара Манови и Кучкова по-образовани от Албена.

Хигиена Нулева(А.В) прилича на прасе със този нос .Моя съвет към Вулевата да си смени носа ще сегашния нос и загрозява физиономията и я прави да изглежда мис пиги xa xa

На тоя да не би да му връчват Оскар, та е тая церемония бе, олигофрени? Всичките му мижави успехи на сцената са благодарение на уличния хумор и жаргон, които пробутваше на лелките в климатериум и на кандидат мутретата. И до там. Да ви е...а ВИП-овете!

Климактериум! Може и климакс. По-лесно се пише.

Предишният ВИП беше по гледаем, на Пуулев брат му , по малкият Пуулев,Лияна без гащи ,Ревяща Златка въобще поврътня, а този ВИП - 3 педала и 3 застаряващи лелки,,,,,,,,

Тоя мършав мърляв алкохолик е идеална извадка на съвременния български гражданин, спечели напълно заслужено!

И колко е спечелил??

игрите на глада в бг вариант- тъжен и жалък

От нищо , нещо можеш ли да избереш!? В тези формати участват , забравени , закъсали , зависими, нахални,глупави и обратни! Кое им и е Вип-а освен хонорара!

И аз да кажа какво мисля. Пошло, непошло, гледахме го. Данчето я харесвам много, но когато не призна какво е казала, ме разочарова. Жени и Тачо са алкохолици, които прекрасно се разбират, но не са за пример. Кучкова е , дето лесно ще си намери пари. Кали е простовата и елементарна като човек, простее много, но все пак има участия и ще захлеби. Уош много ми хареса, но е непознат за публиката, само за определени среди е известен, иначе е читаво момче. Албена е умна много, но невъздържана и поради самотността си и липсата на кариера злобна. Браво на Влади.Едно време Слави го използваше като комик, а после го заряза, когато стана известен. Влади показа, че е човек като всички нас - с недостатъци и с плюсове. Жаден за работа, но недопуснат от лъвовете в системата и жаден за нормално семейство, каквото в другите не видях. Бях за Тити, но неговата чувствителност не понесе на публиката. Поддържах след него Влади, защото не знам дали е голям мъж, но е много добър човек.

Жено, много си се вживяла в долнопробното шоу. Да не би Месечко да закъсня този път, или вече не те посещава?

Посещава ме бая по-голям мъж от Месечков. А ти вземи иди на лекар, да ти поговори за комплексите, които имаш и как да се отървеш от тях. Тъпан с тъпана.

Дали учителят му Стефан Данаилов се гордее с този успех...

Той пък един учител,остави се!

Още от самото му влизане на Въргала в къщата, имаше коментари по форуми, че той ще спечели и това се оказа истина, всичко е било предварително решено той да спечели, със словоизлиянията си как заложил апартамента си да направи филма (филм е адски тъп). Изобщо не се изненадах, че той спечели, въпреки, че не съм съгласна с този вот и този човек ми е адски несимпатичен.

Аз пък четох на доста места, че Жени и Тачо ще спечелят, докато пиша и коментирам на глас, дъщеря ми казва, че тя пък е чела, че Данчето Христова ще спечели...

Албена беше най-интелигентната и показа,че злобарите и отмъщават защото ги показва такива каквито са.И Арменчето Макгърдич не спря да е плюе през целия сезон.

И на теб сега ще ти отмъстят с минуси :)

Както се казва в оня лаф не питай за простия той сам ще се обади. п.с. по повод минусите,пък и да ти кажа много ,много не ми дреме

Сутринта гледах Владо при Гала. Да имаше повече такива българи, особено в народното събрание, тогава, тогава държавата ни нямаше да бъде в това положение....