Класната на Влади Въргала до 8-ми клас го изненада с писмо, което е написала до "Нова".

„Влади, обичам те! Винаги може да разчиташ на мен”,
написа класната и прикачи снимка на класа, който е водила. Учителката е била преподавател по музика.

„Ето ме, ето ме. С куфарчето. Ходих с куфарче на училище, защото се стягах за кариерата на дипломат”,
сподели победителят във „VIP Brother”.

Вижте снимки от финала >>

"Емоционалният катарзис в къщата беше пълен, когато децата влязоха. Самата идея беше пълна олигофрения. В началото си мислиш какво толкова, но когато го изпиташ, е много трудно".
Това каза пред "Нова" Влади.

„Емоцията на момента може да се овладее, но след това чувството е страшно”,
каза Влади.

„Хората са пуснали пари за теб, в случая за мен, за да спечеля. Това е силно чувство. Не са ти дали усмивка на улицата, когато се разминаваш с някого. Дали са ти пари, за да те подкрепят. Това и силно чувство и е задължаващо”, обяви още актьорът.

На финала на "VIP Brother" Въргала се съревноваваше с поп иконата Йорданка Христова, но той спечели повече от гласовете на публиката.

"Сребърният ми медал е супер. Много съм щастлива, че съм първа резерва", каза засмяната Йорданка.

"Победители са всички", каза Влади при победата си.

На трето място се класира Wosh MC, следван от Жени и Тачо. На пета и шеста позиция завършиха съответно Албена Вулева и Елена Кучкова.

Задачата на финалистите беше да представят певческите си способности и умението да се забавляват, като за целта получиха подкрепа от бившите си съквартиранти. Тити Папазов пя с Wosh MC, Камелия Тодорова помогна на Влади Въргала, а Албена Вулева танцува с Наско Месечков. За представянето на Елена Кучкова помогна Иво Аръков, a на Жени и Тачо - Камелия Воче. Йорданка Христова пя с Кали.