Ники Китаеца: Връзката ми с Азис беше пълна лъжа

Седем години след като превърнаха първата гей сватба у нас в медиен цирк, Ники Китаеца и Азис не си говорят.

Обратно в новината

Коментари - Ники Китаеца: Връзката ми с Азис беше пълна лъжа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а сред истинските мъже, не гайове, колко п......ки има

Тоя го похарчиха за роля, която да промени ценностната система на подрастващите и сега естествено не им трябва. Понеже в България не съществуват и не са съществували никакви гейски уклони то трябваше да се създадат изкуствено за да се промиват мозъците на подрастващите, че дано току виж се изпедерастчели за да се манипулират по лесно.

Има ли изненадани?То беше ясно!

Каквито ни звездите, такава ни и държавата..................... С какво допринесе това недоразумение за да стане нещо хубаво и позитивно в България ?

А каква е историята с Евгени Минчев и това, което той твърди за теб?

И ти трябваше пръв да изхвърчиш ,Бони поне е талантлива, а ти?

Ако не беше Азис ти щеше да бъдеш никой в момента .... не го забравяй.

като кукловодите ти, а и ти самият имате също крещяща нужда от мнооого пари, без да се потите и без капка срам, желая ти един ден някой услужливо да покаже тези кадри на детето ти и да го осведоми за таткото-вип :(((( Така както ти тровиш душите на децата сега :((

един истински мъж не би се правил на маймуна за каквито и да било пари

Един от най-добрите коментари от много време насам... По принцип и напрактика...

авторитет се гради бавно, но се руши с една единствена... любовна връзка!:-)

Ти си пълна лъжа!!!Този пресметливия и алчен Азис няма и секунда да те търпи, ако няма полза от теб.Защо не си признаеш като Наско Месечков?За смях ставаш с лъжите ти!!!!!Всички знаят, че сте мачкали чаршафите.

ти в тройката ли беше

Ами значи ,както той го представи едва ли не само возел Азис и направили 1-2 фотосесии.Няма значение дори да са го плющели всеки ден.Той се е осъзнал,хванал си жена има дате.Моят въпрос е,намерил е жена да го обича,да вземе да работи нещо.Какво значи фитнес инструктор,пак в телевизията,пак се оправдава,пак изскубани вежди,с тази брада всеки косъм подреден и боядисан.Въобще на мен ми прилича,че на този Николайчо,не му се работи като мъж,а иска лесни пари,независимо то това какво трябва да направи.Може да е спокоен.Живота е толкова труден,че реално на никой не му пука,мъж ли е Никито или жена.Той нали си има семейство,да работи и да се грижи за тях.Това е.Не да се подмята по телевизиите и да реве като вдовица за к.р.

такъв осъзнат мерси ..

кой го интересува? Тази история е до болка изтъркана и да сте били и да не сте били гаджета - много важно!

И само да допълня - когато човек се оправдава толкова значи намирисва на лъжа и гузна съвест. Защо трябва да съжалява за нещо такова? Изкарал си е добре, бутали са му пари и толкова! Освен това Азис аз никога не съм го възприемала за МЪЖ, та той е по-женствен от много жени които познавам!

тоя щто не работи. KAMYK DA STISNE - VODA 6TE PUSNE

да бе, да

Luna0102

Лъжа, лъжа, но въпреки това се пращяхте като лудо влюбени, а сега пари няма и що да не омачкате чаршафите пак с Азу, пък и е с добро сърце, може и на кухненската маса да излъскате старото приятелство. Аз се чудя на неговата убавица дето го взела, че и дете му родила оффцата, да си бере срама с баща си като поотрасне.

Абе тоя преди-две три седмици с ушите си го чух друго,и то пак по телевизията- че Азис бил едниствения мъж, с който е имал връзка, ама то в него нямало нищо мъжкоу та затова и т.н.т Сега приказва ,че било пълен цирк за пари.Явно му се е видяло по-приемливо да се изкара лъжец, ама нормален в сексуално отношение мъж, само че не го ли е срам от него си да лъже толкова итака често да си сменя лъжите

нема вращане от оня брег!

Много елементарно! Трудно ще се вдигне рейтинга на това тъпо шоу с подобни признания. За повечето беше ясно,че всичко е театър между него и Азис, а и не бяха интересни с тази глупост на влюбени гълъбчета.Евтин пиар!

Ники Китаеца: Връзката ми с Азис беше пълна лъжа....но инак си се плющяхме като магарета

Седят двама остарели баровци и си говорят: - Ееех, какво ли не сме правили в тоя живот...двойки, тройки, чудесии. С негърки, мулатки, жълти. Кури, девственици....абе всичко. Другият се оживил и добавил: - Да бе, всичко в тоя живот сме пробвали, няма алкохол, няма кока, няма пури, секс, нищо вече не ми доставя кеф, няма тръпка. - Абе само с мъж не съм пробвал! - Ами то и аз! - Ми виж сега, приятели сме, знаем се, дай да пробваме заедно. Първо аз те таковам, после ти мен. Речено - сторено. След 1 час седят двамата умислени и смълчани. Само се споглеждат и никой не обелва дума. По едно време единият се престрашил, станал и сипал по едно уиски, запалили по една пура. Поседяли още малко в неловко мълчание и другият промълвил тъжно: - Пропилян живот...

хахаха аре НикитУ да не се прави на света вода ненапита!!! до остави Азис и да разкаже малко за Лорда Евгени Минчев... и как са живяли заедно.. лично съм ги виждал на Свети Влас да си се разхождат заедно.. да се гледат влюбено и да спят в една стая ... аре бегай от тукааа!!!

Как не го е срам този нещастник, това с Азис било наужким, за да си изхранвал семейството..хахаххх - явно ни има за идиоти...

Да бе да.. айде сега не ни се обяснявай.... Малко и е сапуна на тази държава...

Ти ако мислиш ,че си заблудил някой с тая пародия много си се лъгал

Не може без коментари за личността, иначе какъв форум е :)) Не знам колко е добър Васко, ама щом е готов на всичко, за да постигне каквото иска, не ще да е от най-добрите. Последните би трябвало да имат морални задръжки за определени неща, по дефиниция поне...А иначе на т.нар. "Кате" Евро сигурно е голям приятел.

Га та мушише Азис не рева, сега що ревеш? Липсва ли ти?

"Ти си това,на което се правиш,затова внимавай на какво се правиш!" Кърт Вонегът След дъжд - качулка! Направил дете и решил, че вече е мъж. Доверие и добро име се печелят трудно и се губят бързо и лесно.

То се знае, че всичко беше за пари. Само баламите бачкат, другите се преструват на женени. Да живее трудът